Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Heteren, drie knaapjes aangehouden voor brandstichting
Publicatiedatum: 23-03-2004

Drie knaapjes van 14 en 13-jaar oud zijn maandagavond aangehouden op verdenking van brandstichting. Het drietal zou voor een woning in de Schoutenkamp in Heteren een brandje hebben geprobeerd te stichten. Toen de 57-jarige bewoner de deur open deed, renden de jongens snel weg. Een van de jongens had zijn fiets bij de woning laten staan, die hij even later weer op kwam halen. De bewoner heeft de jongen in zijn kraag gevat, de andere twee kwamen toen ook voor de dag. De gewaarschuwde politie heeft de jongens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De jongens zijn doorverwezen naar bureau Halt. De politieagenten hebben de ouders van het drietal op de hoogte gebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Zevenaar, automobilist rijdt door na aanrijding
Publicatiedatum: 23-03-2004

Een nog onbekende automobilist is maandagavond omstreeks 21.18 uur doorgereden, nadat hij/zij in de Van Beethovenstraat een fietser had aangereden. Een 41-jarige fietser raakte hierbij gewond. De 41-jarige man uit Zevenaar reed over de Van Beethovenstraat, komende uit de richting van de Schuberstraat. De automobilist reed over Van Beethovenstraat, komende uit de richting van de Brusselsestraat en gaande in de richting van de Mozartlaan. Doordat de automobilist vermoedelijk niet zoveel mogelijk rechts hield, ontstond tussen hen een aanrijding. De automobilist is na de aanrijding doorgereden, zonder zijn gegevens achter te laten. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten van deze aanrijding, u kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Wehl, man aangehouden voor mishandeling in auto
Publicatiedatum: 23-03-2004

Een 40-jarige man uit Doetinchem is maandagmiddag aangehouden op de vluchtstrook langs de A18 bij Wehl. Een politieambtenaar van de Politie Gelderland-Midden was getuige van een mishandeling in een auto die voor hem reed. De Doetinchemmer zou een 36-jarige vrouw uit Duitsland die naast de man in de auto zat meerder malen hebben geslagen. De man maakte diverse verkeersovertredingen waardoor de veiligheid van het overige verkeer in gevaar werd gebracht. De man is aangehouden en heeft een dagvaarding gekregen om voor de politierechter in Arnhem te verschijnen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden