Gemeente Berkel en Rodenrijs


Herziening bestemmingsplan

Goedkeuring 10e (partiële) herziening van bestemmingsplan Landelijk gebied

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bij besluit van 10 maart 2004, kenmerk DRM/ARB/03/18108, goedkeuring hebben verleend aan het op 27 november 2003 door de raad vastgestelde 10e (partiële) herziening van het bestemmingsplan Landelijk gebied.

Deze herziening heeft betrekking op de bouwstroken - gronden gelegen binnen een strook met een diepte van 150 meter van de weg - langs de Meerweg, Kleihoogt, Middelweg en de Pastoor Verburghweg en heeft tot doel de vestigingsmogelijkheden van nieuwe bedrijven voor intensieve veehouderij in het betreffende gebied, gelet op de aanleg van de ecologische zone en de realisatie van het Vinex-woningbouwprogramma, onmogelijk te maken.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en de (partiële) herziening liggen met ingang van donderdag 25 maart 2004 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens werkdagen (openingstijden: 8.30 - 13.00 uur) bij de balie van de Sector Ruimte in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs.
Degene die tijdig schriftelijk bedenkingen heeft ingediend tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs hiertoe niet in staat geweest zijn, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Belanghebbenden kunnen binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op bovengenoemd adres. Het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak aan op welke onderdelen van het bestemmingsplan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Laatste wijziging: 23 maart 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs