Ingezonden persbericht


Persbericht

Neopost komt met tweetal introducties op couverteergebied

Parijs / Almere, 23 maart 2004 -- Neopost BV, dochtermaatschappij van Europees marktleider in mailoplossingen Neopost SA, heeft een upgrade van de huidige Neopost SI 76 couverteermachine uitgebracht. Daarnaast is er een multifunctioneel toevoerstation ontwikkeld voor de couverteermachine Neopost SI 92. Met beide introducties speelt Neopost in op de marktvraag naar meer gebruikersgemak en systeemmogelijkheden.

De SI 76 X-TREME is nog eenvoudiger te programmeren en heeft meer vouwopties. Zo kan men bij een adresplaatsing aan de onderzijde van het document de post verwerken zonder dat er een specifieke envelop gebruikt hoeft te worden. De Load 'N Go functie kan men nu ook overzetten in een programmajob, dit betekent meer bedieningsgemak. Verder beschikt de couverteermachine over twintig jobgeheugens, zodat de meest voorkomende taken snel en gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Tevens zijn de OMR-mogelijkheden aanzienlijk uitgebreid.

De VersaFeeder is een nieuwe feeder voor de SI 92 couverteermachine en bedoeld voor de verzending van bijvoorbeeld jaarverslagen, cd's en dvd's, antwoordenveloppen en brochures tot een dikte van 5 mm. De gebruiker kan de machine vanaf de bovenkant vullen en heeft volledige toegang tot het gehele papiertransport. De SI 92 kiest geheel automatisch het juiste envelopformaat, van C5/6 tot en met C4. 'De VersaFeeder betekent voor de klant dat hij de verwerking van 'afwijkende' materialen niet meer hoeft uit te besteden. Bedrijven kunnen hun post nu snel en eenvoudig in huis verwerken en dat betekent op de langere termijn een behoorlijke kostenbesparing', stelt Victor Dake, Managing Director, Neopost BV.

Neopost BV - Palmpolstraat 5, 1327 CA Almere
Tel.: 036 -- 549 31 33, e-mail: informatie@neopost.nl, website: www.neopost.nl

Over Neopost BV
Neopost BV is toonaangevend leverancier van geavanceerde couverteersystemen, frankeermachines, weegschalen, briefopeners, postkamermeubilair en supplies. De organisatie biedt - ongeacht de specifieke business - een op maat te maken totaaloplossing en zet hierbij apparatuur en postkamermeubilair in die de vereiste ondersteuning leveren om binnen iedere organisatie de performance én klanttevredenheid te maximaliseren. Neopost BV is gevestigd in Almere en onderdeel van het beursgenoteerde, Franse Neopost SA.

De Neopost Group is Europees marktleider op het gebied van frankeren en couverteren. Dankzij de jarenlange, succesvolle samenwerking met haar internationale netwerk van 90 distributeurs en officiële partners levert Neopost maatwerk aan meer dan 800.000 klanten in 70 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk en er zijn diverse verkoop- en productievestigingen in België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Japan, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In 2002 nam Neopost zowel Ascom Hasler (wereldwijd nummer drie leverancier van mailingoplossingen) als Stielow (toonaangevend leverancier van postkamermeubilair en enveloppenopeners) over. Nadere informatie over Neopost: www.neopost.nl.


---

Voor redactionele informatie en/of beeldmateriaal: Ref: Pb0204 Influx PR -- Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 -- 366 3034, fax: 055 -- 360 2661, e-mail:prinflux@cs.com