Ingezonden persbericht


Nieuwe Benetton badstofcollectie in vrolijke uni-kleuren

Verrassend kleurrijke zomer van Benetton

ALMELO - Spelen met kleuren en patronen. Volgens Benetton is het nieuwe seizoen één groot feest. De nieuwste badstofcollectie in 13 uni-kleuren zorgt hiervoor. Naast effen kleuren zijn er streepdessins met kameleoneffect en brengt Benetton scherpe contrasten met vrolijke patronen samen. In een badjas, op slippers, strandlakens en handdoeken. Voor in de badkamer, het zwembad en op het strand. Duik mee in deze zee van kleur en kies je eigen combinatie!

Basis voor de collectie zijn de 13 uni-kleuren die allemaal uitstekend bij elkaar passen. Nieuw naast het klassieke rood, geel, blauw en beige zijn appelgroen, pompoenoranje, een verrassende kleur blauw, een opvallende aardekleur en pruim. Kleuren die allemaal voor zich spreken en daarom ook als uni-kleur duidelijk aanwezig zijn. Van elke kleur brengt Benetton een badjas met bijpassende slippers. Een zeer comfortabele en warme badjas met capuchon gemaakt van een heerlijk zacht velours materiaal. Het bijpassende strandlaken is extra groot en kan in een handige strandtas worden opgeborgen. Voor in de badkamer zijn er ook nog bijbehorende badhanddoeken verkrijgbaar. Probeer ook eens verschillende kleuren met elkaar te combineren. Het effect is vaak speels en verrassend.

Opvallend aan de strandlakens is de oneindige keus in soorten bedrukking. Grote rode cirkels, groene golven of bloemen in een geometrisch patroon zijn slechts enkele voorbeelden. De cirkels en lijnen die in elkaar overvloeien, zijn een knipoog naar de jaren zeventig en de afbeeldingen van de dieren zijn door de strakke lijnen zeer abstract.

Double en Double Two
Voor Double en Double Two combineert Benetton heel subtiel twee kleuren, maar helemaal kleurrijk is natuurlijk de gestreepte badjas. Doordat de strepen van breedte verschillen, verandert het beeld steeds en past de badjas zich als een kameleon aan. Bij de badjas hoort een strandlaken in dezelfde kleurcombinatie, maar het is natuurlijk ook een idee om voor een uni-kleur te kiezen.

Kindercollectie
Voor kinderen brengt Benetton vrolijke cartoons in combinatie met opvallende kleuren of wolkjes gedrukt op de meest rustige kleuren. Ook hier horen een badjas en een strandtas bij. Een andere kinderbadjas is weer uitgevoerd in velours met een borduursel op het rugpaneel. Een jas die er is voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar en de jeugd van 10 tot en met 14 jaar.

De badjassen variëren in de maten s-m-l-xl, de slippers in de maten s-m-l. De afmeting van het strandlaken is 100 x 180 cm. De Benetton artikelen zijn verkrijgbaar bij alle Bijenkorf warenhuizen en speciaalzaken. De prijzen variëren van E 15,95 voor de slippers tot E 62,50 voor de badjas voor volwassenen. Zin gekregen in de zomer van Benetton? Neem voor meer informatie contact op met JMA Benelux: 0546-484646.
---


*

Ingezonden persbericht