Politie Zeeland


O-2060-2004 AANRIJDING IN S-HEER ARENDSKERKE

Op de kruising Oude Rijksweg / Nieuwe Rijksweg bij 's-Heer Arendskerke vond dinsdag om 08.22 uur een aanrijding plaats.
Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed met zijn bestelauto over de Oude Rijksweg. Hij kwam vanuit de richting van 's-Heer Arendskerke. Voor hem reed een 55-jarige man uit de gemeente Borsele, eveneens in een bestelauto, die i.v.m. het overige verkeer moest remmen. De 22-jarige man kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.


O-2061-2004 AANRIJDING IN 'S-HEER HENDRIKSKINDEREN

Op de kruising Nieuwedijk / Nieuwe Rijksweg bij 's-Heer Hendrikskinderen vond dinsdag om 07.20 uur een aanrijding plaats.
Een 31-jarige man uit de gemeente Goes reed met een vrachtauto over de Nieuwe Rijksweg, komende uit de richting van 's-Heer Hendrikskinderen en reed bij het oranje / rode licht het kruispunt op. Hij kwam daarbij in botsing met een 27-jarige man die met een bestelauto vanuit de richting Wolphaartsdijk over de Nieuwedijk reed. Hij reed bij het groene licht de kruising op. De 27-jarige man raakte bij de aanrijding bekneld en werd door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Hij werd met beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar kon dit na behandeling weer verlaten. De kruising is gedurende anderhalf uur afgesloten geweest. Beide voertuigen en een verkeersbord raakten bij de aanrijding beschadigd.


W-2062-2004 GORDELCONTROLE

Van 09.00 - 10.00 uur werd op de Looierssingel in Middelburg gordelcontrole gehouden.
Er werden 80 bestuurders gecontroleerd en er waren 4 overtredingen.
Van 10.15-11.15 werd deze controle gehouden op de Vlissingse President Rooseveltlaan.
Ook hier werden 80 bestuurders gecontroleerd en werden 4 overtredingen geconstateerd.


O-2063-2004 DIEFSTAL UIT SCHUUR

In de nacht van maandag op dinsdag werd uit een schuur, behorend bij een woning op de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes een fiets gestolen.
De waarde van de fiets bedraagt enkele honderden euro's.


W-2064-2004 VROUW LASTIGGEVALLEN OP DE NIEUWE VLISSINGSEWEG

Op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg werd maandag om 20.30 uur een 21-jarige Middelburgse vrouw door een onbekende man lastiggevallen.
Zij kwam vanuit de richting van Vlissingen over de Nieuwe Vlissingseweg Ter hoogte van de Maasstraat kwam een onbekende fietser naast haar rijden en pakte haar bij de heup vast. De vrouw kon de man van zich wegduwen, waarna hij in de Maasstraat verdween.


O-2065-2004 AUTO OP BLOKKEN

Tussen zaterdag 16.00 en maandag 10.00 uur werden van een personenauto op de Schouwersweg in Heinkenszand de vier wielen met lichtmetalen velgen gestolen.
De auto werd daarna op blokken gezet; de schade bedraagt enkele honderden euro's.





Politie Zeeland