Ingezonden persbericht


SiteScape benoemt Brian Hays tot nieuwe CEO

Amsterdam, 23 maart 2004 - SiteScape, toonaangevend leverancier van web-based enterprise collaboration-oplossingen, heeft Brian Hays tot Chief Executive Officer en bestuursvoorzitter benoemd. Hays is afkomstig van Science Applications International Corporation (SAIC), een zeer grote systems integrator op de VS-markt met vestigingen in Europa. Hays brengt aanzienlijke ervaring met zich mee op het gebied van oplossingen voor de publieke sector. Hays vervangt Timothy Butler, die SiteScape heeft opgericht en actief blijft in de Raad van Bestuur.

Hays was sinds 1998 Senior Vice-President van SAIC en verantwoordelijk voor business development, operationeel management en marketing, met een focus op de publieke sector. SAIC is een belangrijke partner van SiteScape als reseller, ASP, eindgebruiker en investeerder.

SiteScape vermeerderde zijn omzet in 2003 met ruim 65 procent, een recordpercentage in het vijfjarige bestaan van het bedrijf. Deze groeispurt werd voor een groot deel veroorzaakt door toegenomen verkopen in de overheidssector. Enkele nieuwe klanten van SiteScape zijn U.S. Space and Naval Warfare Systems Command, NASA Glenn Research Center, de gemeente San Diego (V.S.) en het U.S. Navy's Tactical Information Technology Integration Program Office.

Over SiteScape
SiteScape biedt veilige, schaalbare oplossingen voor collaboration en knowledge management. Als software- of gehoste oplossing speelt SiteScape in op de behoefte van overheden en bedrijven om informatie te delen. SiteScape is platformonafhankelijk en heeft een webinterface. Diverse Fortune 500- en Global 2000-bedrijven gebruiken SiteScape in sectoren als overheid en defensie, aerospace, olie en gas, hightech, automotive, handel en educatie. Binnen de Benelux wordt SiteScape ingezet door organisaties als Shell International, Europe Space Agency, Dutch Maritime Networks, Holland Marine Equipment en Solvay. Meer informatie kunt u vinden op www.sitescape.com



Ingezonden persbericht