Algemeen Verbond Bouwbedrijf


Nieuwsbericht

Verbeteren van het aanzien

23 maart 2004 De bouw zal serieus werk maken van het verbeteren van haar reputatie. Dat vereist zichtbare verandering van gedrag en goede communicatie. Het herwinnen van het vertrouwen is van het grootste belang. Dat zegt AVBB-voorzitter Brinkman in de net verschenen AVBB-brochure Verbeteren van het aanzien.

In Verbeteren van het aanzien geven vijf vooraanstaande deskundigen op het gebied van reputatie, imago, beeldvorming en PR hun visie op de manier waarop de bouw zijn aanzien kan verbeteren. Ze houden de sector een spiegel voor en nodigen de sector uit de ramen open te zetten om een frisse wind naar binnen te laten waaien.

Verbeteren van het aanzien is de derde uitgave in de reeks De bouw van morgen waarin het AVBB deskundigen uitnodigt om vanuit het eigen vakgebied hun visie te geven op de verwachte, gewenste of noodzakelijke ontwikkeling van de bouwsector in Nederland. Eerdere titels in de reeks zijn Oriëntaties op de toekomst, een wetenschappelijke aanzet tot discussie van hoogleraren Dorée en De Ridder en Zaken doen met de overheid, met essays van organisatieadviseur Vulperhorst over de relatie tussen bouwbedrijf en publieke opdrachtgever.

Een exemplaar van deze brochures is te bestellen via avbb@avbb.nl of telefonisch via 0182 567 524.

Bron
AVBB