Utrecht stad, 15.50 uur

Utrecht 23-03-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Ongeval
UTRECHT Op dinsdag heeft een ongeval plaatsgevonden op de T-splitsing van de Venuslaan en de Komeetlaan. Omstreeks 12.00 uur fietste een
34-jarige vrouw uit Utrecht over de Venuslaan, waarbij ze bij het oversteken van de T-splitsing geen voorrang kreeg van een 63-jarige automobilist uit Utrecht. Er ontstond een aanrijding, waarbij de vrouw knieletsel opliep. Zij is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek. De man bleef ongedeerd.

Winkeldief aangehouden
UTRECHT Op dinsdag is een 40-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden voor winkeldiefstal in een winkel aan de Beneluxlaan.

De vrouw probeerde omstreeks 10.30 uur de winkel te verlaten zonder een aantal kledingstukken af te rekenen. Zij werd door het personeel aangehouden en door de politie overgebracht naar het politiebureau. De vrouw heeft een bekeuring en een ontzegging tot de winkel gekregen.

Verduistering
UTRECHT Op dinsdagochtend is een 18-jarige vrouw uit Maarssen aangehouden voor het plegen van verduistering in dienstbetrekking in een kledingwinkel aan de Steenweg.

De vrouw gaf op vrijdag 19 maart een aantal kledingstukken mee aan haar vriendin, zonder dat deze er voor hoefde te betalen. Deze verduistering werd ontdekt door de eigenaresse van de winkel, toen deze de videobeelden bekeek. De 18-jarige vrouw is aangehouden en heeft bekend.