Gemeente Zwolle

Tennispark Stadshagen bijna gereed

De aanleg van het nieuwe complex van tennisvereniging TC'91 in Stadshagen is bijna afgerond. Het is de bedoeling dat in het voorjaar 2004 hier de eerste tenniswedstrijden gaan plaatsvinden. TC'91 is de eerste sportvereniging die zich vestigt in Stadshagen.

De komst van het tennispark, gelegen in de weteringzone langs de Hasselterweg, is een eerste stap naar de verwezenlijking van het multifunctionele sportpark van Stadshagen. Het toekomstige sportpark bestaat uit twee delen. Drie hectare sportvelden langs de Oude Wetering en vijftien hectare aan de andere kant van de Hasselterweg.

TC'91 Stadshagen
Het is de bedoeling dat de verhuizing van de tennisvereniging in het voorjaar 2004 helemaal rond is. De naam van de tennisvereniging verandert tegelijk met de verhuizing in 'TC'91 Stadshagen'. Om het tennissen in de winter mogelijk te maken, zal de tennisvereniging twee blaashallen gebruiken die enkele banen zullen overkappen.

Meer informatie
Wie meer informatie wil over TC'91 Stadshagen, kan terecht bij het secretariaat van de vereniging. U kunt dan een e-mail sturen naar: j.h.oosterkamp@planet.nl of bertwieten@hetnet.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met voorzitter Jan-Henk Oosterkamp, telefoon (038) 420 33 50.


---