Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

Persbericht

Rijswijk, 23 maart 2004

Nieuwe algemeen directeur CBR

Mr. F.C.A. Meijer wordt de nieuwe algemeen directeur van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Per 1 juni aanstaande volgt hij de heer J.P. Vaessen op die per die datum met prépensioen gaat. Jos Vaessen is dan achttien jaar algemeen directeur van het CBR geweest.

Ferry Meijer (57) studeerde in Groningen af in Nederlands privaatrecht en werkte van 1970 tot 1992 bij het AEGON-concern en zijn voorloper AGO-verzekeringen. De laatste tien jaar van zijn dienstverband bij AEGON was de heer Meijer achtereenvolgens directeur Sociale Zaken en internationaal vice-president Human Resources.

Sinds 1992 bekleedde hij vele leidinggevende functies op interimbasis. Zo was hij manager bij Holland Casino s, algemeen directeur bij de provincie Zuid-Holland, directeur pensioenzaken bij PGGM, gemeentesecretaris van Capelle aan den IJssel, en directeur Rechtspleging en algemeen directeur bij een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie.

De heer Meijer is voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Stichting Kinderopvang Nederland. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen.

Voor nadere informatie (uitsluitend voor de redactie):

Hans Fontijn, Hoofd In- en Externe Betrekkingen, telefoon (070) 39 88 170 of 06-55 140 810.


---
Alle uitgaande en inkomende e-mails worden door het CBR streng gecontroleerd op virussen, ed. CBR wijst aansprakelijkheid voor schade tengevolge van gebruik van e-mail af.

De informatie opgenomen in dit bericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u dit bericht onterecht ontvangt wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.
---
All outgoing and incoming e-mails are checked by the CBR on virus- signatures, etc. CBR denies any responsibility for damages resulting from the use of e-mail.

The information contained in this message may be confidential and is intended to be exclusively for the addressee. Should you receive this message unintentionally, please do not use the contents herein and notify the sender immediately by returning the e-mail.