Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Lycos samen met StarSteps in online casting

Haarlem, 23 maart 2004 - Lycos introduceert vandaag in samenwerking met StarSteps Media een online castingbureau. Op kunnen artiesten in spé zich inschrijven en zo kans maken om ontdekt te worden.

Op eenvoudige wijze kan iedereen die denkt te beschikken over talent op het gebied van zang, dans of mode een persoonlijke pagina aanmaken. Deze laagdrempelige manier zorgt ervoor dat ieder beginnend of gevorderd talent zich op een professionele manier kan presenteren aan mogelijke opdrachtgevers. Maar ook voor informatie en advies op het gebied van Zang, Dans, Acteren of Modellenwerk kunnen deelnemers terecht bij starsteps@lycos .

Lidmaatschap
Het lidmaatschap van starsteps@lycos is gratis maar kan tegen betaling worden uitgebreid zodat kan worden deelgenomen aan Auditierondes om zo uitverkoren te worden tot 'Best Talent'. Deze groep wordt via DVD, Foto shoots en live audities gepresenteerd aan opdrachtgevers uit de muziek, dans, film en mode wereld. Verder biedt een betaald lidmaatschap toegang tot workshops en krijgen leden adviezen op hun vakgebied.

Doelgroep
StarSteps directeur Sander Hamburger is enthousiast over de samenwerking: "StarSteps komt tegemoet aan de droom die veel (startende en gevorderde) artiesten en modellen hebben. Wij begeleiden deze jonge mensen bij hun eerste stappen binnen de moeilijk toegankelijke showbizzwereld. Door de samenwerking met Lycos kunnen we nu nóg gerichter onze doelgroep bereiken." Lycos beaamt dit: "Dit concept sluit naar ons idee goed aan bij onze doelgroep van 18 tot 34 jarigen die op zoek zijn naar entertainment en de uitdaging om iets van zichzelf te laten zien" aldus Marcel Molenaar van Lycos. "Ook verwachten we veel van de verschillende contests die we zullen organiseren. Hierbij bepalen de Lycos bezoekers aan de hand van foto's en online demo's en videoclips, wie bijvoorbeeld het mooiste model of de beste zanger is. Dit vormt meteen voor potentiële opdrachtgevers een goede graadmeter voor het inzetten van een bepaald talent."
---

__________


Ingezonden persbericht