Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

Persberichten
Mr. Pieter van Vollenhoven ontslagen uit ziekenhuis

23-03-2004
Mr. Pieter van Vollenhoven heeft vandaag aan het einde van de middag het Universitair Medisch Centrum Utrecht verlaten. Hij was daar op 16 maart jl. opgenomen in verband met een herniaoperatie.

De operatie is zwaarder geweest dan was verwacht en het herstel neemt geruime tijd in beslag. Ook na zijn ontslag uit het ziekenhuis zal de heer Van Vollenhoven met beperkingen te maken hebben en regelmatig rust moeten nemen voordat van volledig herstel sprake kan zijn. Mr. Van Vollenhoven hoopt zich niettemin vanavond bij zijn echtgenote op Paleis Soestdijk te voegen. Morgen zal hij dan getuige kunnen zijn van het vertrek van de stoet op Paleis Soestdijk.

De heer Van Vollenhoven hoopt van harte volgende week bij de uitvaartdienst van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana aanwezig te kunnen zijn, mede tegen de achtergrond van zijn bijzondere band met Prinses Juliana. Vanwege zijn benoeming tot Adjudant in buitengewone dienst van Hare Majesteit de Koningin door de toenmalige Koningin Juliana is hij voornemens bij deze gelegenheid het uniform van Adjudant in buitengewone dienst van Hare Majesteit de Koningin te dragen.
Terug naar overzicht