TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-03-2004

Televisie
TROS MIDDAG MAGAZINE
Uitzending dinsdag 23 maart, woensdag 24 maart en donderdag 25 maart 2004 Nederland 2 - 17.05 uur

EXCLUSIEF INTERVIEW LIONEL RICHIE
IN TROS MIDDAG MAGAZINE

In TROS MIDDAG MAGAZINE van dinsdag 23 maart een exclusief interview met zanger Lionel Richie. De voormalig Commodores-leadzanger bezoekt ons land met regelmaat. Het gesprek gaat dan ook over zijn band met Nederland en over zijn optreden in de Arena op 30 mei a.s. wanneer de TROS haar 40-jarig jubileumfeest viert. Uiteraard blijft zijn muziek de boventoon voeren in het interview.

Verder ontvangt presentator Bert Kuinzenga acteur/presentator Winston Gerstanowitz in de studio. Hij praat met hem onder andere over 'Jong Zuid', de multi media soap van Nederland, en over zijn visie op de toekomst van televisie. Verder een gesprek met tv-recensent Mare Nieborg over 'Jensen' en 'Puur Froger'. Ten slotte uiteraard aandacht voor het overlijden van prinses Juliana: Willem Oltmans vertelt over zijn band met prinses.

Op woensdag 24 maart is actrice Janni Goslinga te gast in TROS MIDDAG MAGAZINE. Zij licht haar rol in het toneelstuk 'Romeo en Julia' toe, uitgevoerd door de toneelgroep Amsterdam. Verder legt sexuologe Henriëtte Schoones uit wanneer en waarom mannen en vrouwen vreemdgaan. Ook is actrice Faya Lourens, bekend als Yasmine uit Goede Tijden Slechte Tijden, te gast.

In TROS MIDDAG MAGAZINE van donderdag 25 maart een gesprek met actrice Angela Schijf over haar rol van Stella in de telefilm 'De Ordening'. Ook is ex-TROS-omroepster Senay Özdemir op bezoek: zij vertelt iets over haar nieuwe vrouwenblad 'Sen'. Tot slot wijst internetjournalist Francisco van Jole de kijker in deze uitzending op de gevaren van het internet voor kinderen.