Verbond van Verzekeraars

Beste Baas Award

AMEV en ondernemersmagazine bizz reiken begin volgend jaar weer de Beste Baas Award uit. De inschrijving loopt tot 15 januari 2004, en de prijs zal op 24 maart, tijdens de Week van de Ondernemer, worden uitgereikt.

De Beste Baas Award is een prijs voor de baas die begrijpt dat zijn of haar medewerkers het kapitaal in de onderneming zijn. Een baas die de arbeidsvoorwaarden op orde heeft en ondertussen plezierig met zijn of haar mensen omgaat, maar ook een baas die dat weet te vertalen naar arbeidsproductiviteit.

De prijs ging dit jaar naar Gert Krijgsman van Kop Beveiliging, die vervolgens twee zware overheidsopdrachten binnenhaalde. De jury bestaat voor 2004 uit Gert Krijgsman, Jolanda Eigenstein (voormalig Zakenvrouw van het Jaar), Kees Boer (bedenker cafetariamodel), René Otten (directeur AMEV), Hans van der Kooij (voormalig Manager van het Jaar) en Jan Heijting (directeur P&O Reed Business Information).

De winnaar krijgt, naast de bokaal en veel publiciteit, een volledig verzorgd weekend naar Berlijn voor het voltallige personeel. De komende anderhalve maand kunnen bazen zichzelf opgeven, maar ook medewerkers kunnen hun baas aanmelden via www.zibb.nl.

Verzekerd!, december 2003