Gemeente IJsselstein


Oude foto's Boomfeestdag gezocht voor tentoonstelling maandag, 26 januari 2004 - 12:38 CET

Dit jaar wordt op 24 maart voor de tiende keer de Boomfeestdag van IJsselstein gevierd door de basisschoolleerlingen uit groep acht. Om dit jubileum te vieren, wordt in de maand maart een tentoonstelling georganiseerd.

Voor deze tentoonstelling (in de bibliotheek van IJsselstein) is de werkgroep Boomfeestdag op zoek naar foto's van de afgelopen negen Boomfeestdagen in IJsselstein.
Tijdens de tentoonstelling worden foto's, krantenartikelen en posters van de afgelopen tien boomfeestdagen getoond. Van de Boomfeestdag in 2003 zijn zelfs stereodia's te zien. Graag ontvangt de gemeente voor deze tentoonstelling leuke oude foto's of krantenknipsels van een Boomfeestdag in IJsselstein.

Foto's opsturen
De foto's en krantenknipsels kunnen vóór 7 februari worden gestuurd naar onderstaand adres. Belangrijk is dat naam en adres worden vermeld, zodat de gemeente de foto's na afloop weer terug kan sturen. Het is niet zeker of alle foto's tentoon worden gesteld, dat hangt af van het aanbod. De drie leukste foto's krijgen een prijs.

Gemeente IJsselstein
Afdeling Milieu- en bouwzaken
T.a.v. dhr. M. Begheyn
Postbus 26
3400 AA IJsselstein