Ordina Beheer NV

Ordina sponsort De Wereld van IT Beheer

Op 24 en 25 maart 2004 vindt in Nieuwegeins Business Center te Nieuwegein de 8e editie van het grootste onafhankelijke evenement van Nederland over IT beheer plaats. Ordina heeft zich als sponsor aan dit evenement verbonden. Dit sponsorschap houdt in dat Ordina twee dagen aanwezig is met een stand, en daarnaast ook een presentatie verzorgt in een van de speakercorners.

Ordina en IT Beheer
Succesvol management van applicaties en infrastructuren ontstaat pas wanneer er een ècht partnership tot stand komt tussen de gebruikers- en beheerorganisatie. Daartoe werkt Ordina volgens een aantal verfrissende principes:
Om nu èn straks succesvol te beheren moet de focus van de beheerorganisatie verschuiven naar de gebruikers van de aangeboden diensten, weg van de eigen mogelijkheden en onmogelijkheden van de beheerorganisatie;

Succesvol beheer wordt gecreëerd door wederzijds respect voor elkaars problematiek en door kennis bij de beheerder; wat betekent de ICT-dienst voor de klant eigenlijk?

De deur van de beheerder moet open staan voor de klant en zijn medewerkers. De klant moet kunnen meekijken in de keuken van de beheerhuishouding;

Manage de wederzijdse verwachtingen door te laten zien wat de toegevoegde waarde is van een goede beheerorganisatie. Het afspreken van duidelijk haalbare doelen heeft voor beide partijen de voorkeur boven ja zeggen op eisen die in de praktijk onhaalbaar blijken;

Maak duidelijk hoe de kosten van de dienstverlening zijn opgebouwd met herkenbare en door de klant beïnvloedbare grootheden.

Baten in Beheer
De Wereld van IT Beheer is een combinatie van een beurs met tientallen sessies en workshops. De sessies geven concrete oplossingen en mogelijkheden uit de praktijk. In de workshops wordt in kleine groepen en onder leiding van onbetwiste ICT-masters diep ingegaan op de onderwerpen. In deze 8e editie van De Wereld van IT Beheer staat het kosten en baten aspect van IT centraal. De bijdrage van IT aan de business, vergelijking van concurrenten (benchmark TCO), IT als commodity en wat komt er na radicaal bezuinigen?

Dankzij de vertegenwoordiging van alle leveranciers, implementors, adviseurs en brancheverenigingen, geeft de beurs een objectief overzicht van de gehele IT beheermarkt.

Meer info op www.witb.nl, of bij Ilse Heideveld, 030 267 5838. ilse.heideveld@ordina.nl