PERSBERICHT

Dick Jol fluit Visma 2004 open

Rotterdam, 16 maart - Vroege bezoekers die op woensdag 24 maart naar de hengelsportbeurs Visma gaan, maken kans de beurs samen met topscheidsrechter Dick Jol 'open' te fluiten. De beursorganisator deelt speciaal voor dit openingsconcert meer dan tweehonderd scheidsrechtersfluitjes uit. Daarnaast krijgen de eerste honderd bezoekers een kleine attentie. Dick Jol is zelf een fervent karpervisser en draagt de Visma een warm hart toe. De Visma is de ontmoetingsplaats, waar sportvissers uit de wedstrijdtop alsmede recreanten elkaar treffen. Jong én oud. De beurs vindt plaats van 24 tot en met 28 maart in Ahoy' Rotterdam.

Bekende vissers treden op in het Vismatheater
Bezoekers krijgen van de 'grote jongens' de kneepjes van het vak uitgelegd in het Vismatheater, onder meer door Ed Stoop en Marco Kraal van Vis TV en Jan van Schendel (Nederlands bekendste wedstrijdvisser). Verder gaat Jouke Jansma in op het vissen op Snoekbaars, Jan Eggers op vissen op Snoek. Het avontuurlijke vissen op exotische bestemmingen zal door Arnout Terlouw in geuren en kleuren verteld worden en Sepp Fuchs legt uit dat vliegvissen makkelijker is dan menigeen denkt.

Op Visma 2004 komt alles aan bod: zoals de nieuwste hengelsportartikelen, visboten en accessoires. Maar ook nieuwe visbestemmingen, visreizen en alles wat daar mee te maken heeft. Dagelijks zijn er tal van workshops en demonstraties en kan de bezoeker ontspannen en sterke verhalen vertellen in het Havencafé of de Ierse pub. Met dit brede aanbod mag Visma 2004 zich met recht de grootste en meest complete hengelsportbeurs van de Benelux noemen. Meer informatie is te zien op www.visma2004.nl

Openingstijden en entreeprijzen
De beurs is op werkdagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en 's avonds van 19.00 tot 22.30 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt EUR 8,-, voor kinderen EUR 4,-. Mensen met een reductiekaart en Pas 65+ houders betalen EUR 6,50. Een gezinskaart voor twee volwassenen en twee kinderen kost EUR 20,-. Voor meer informatie over VISMA 2004 kunt u bellen met de organisatie 010-2425310.

Organisatie
VISMA 2004 wordt georganiseerd door RTB Beurzen. Naast deze beurs organiseert RTB Beurzen ook BinnenHuis & Tuin, Femina en Ski Happy Inn. Verder organiseert RTB Beurzen de vakbeurzen View en Hout.