Nighttown Rotterdam

ZA 24.04 GAMEPLAY (T, C)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

In tegenstelling tot de Pac-Man tijd is gamen al lang geen activiteit meer die je alleen doet afgesloten van de rest van de wereld. Het is juist zo populair omdat het steeds meer een sociale activiteit is geworden. Om die reden worden op zaterdag 24 april games en muziek gecombineerd tijdens GamePlay.

GamePlay is een evenement waarbij gamen centraal staat. Zo vindt er voor de eerste keer een officieel toernooi plaats met de voetbalgame Pro Evolution Soccer 3 op de Playstation 2. Deze game is op dit moment de koploper van de voetbalgames. Ben jij de enige echte Proballer? Schrijf je dan nu in op www.proballer.nl en win een van de vette prijzen. De winnaar van het toernooi krijgt maar liefst E 2000,-. Tweede prijs is E 500,- en de derde prijs is een waardebon t.w.v. E 150,- te besteden bij de gameshop Future Zone.

De finale wordt door niemand minder dan Skate van Gamekings gepresenteerd. Onder het genot van een drankje en een DJ is het toernooi ook te volgen op het grote scherm. Er is daarnaast een breed assortiment aan consoles aanwezig. Pak een van de joysticks en test de nieuwste games op de X-Box, Playstation 2, Gamecube en Gameboy Advance SP. Of speel gewoon een ouderwets potje Pong of Pac-Man op de Atari.

ZA 24.04 GamePlay
Aanvang 12:00 uur
GamePlay is gratis toegankelijk. Er zijn tevens duo-kaarten verkrijgbaar die toegang geven tot zowel GamePlay als Urbantown! Deze kaarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Free Record Shop en kosten E 5,-.

www.nighttown.nl / www.proballer.nl / www.urbantown.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Walter Kallenbach T: 06 - 403 229 68 of E: walter@nighttown.nl

---- --