Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 24 maart 2004

GameVillage trekt PU's J.J. als columnist aan

Utrecht, 24 maart 2004 ­ De bekende gamesjournalist Jan Johan Belderok, ook wel bekend als Power Unlimited redacteur J.J., zal exclusief voor de gamesite GameVillage een wekelijkse column schrijven. Elke dinsdag zullen bezoekers van deze gamesite kunnen meegenieten van de belevenissen en scherpe meningen van Belderok.

Op GameVillage geven een aantal vaste columnisten elke week hun ongezouten mening over games, gaming en hun ervaring op dit gebied. Belderok zal vanaf 30 maart de dinsdag voor zijn rekening nemen, om dan zijn mening over de gebeurtenissen in de game scene te delen met bezoekers van de gamesite.

Jan Johan Belderok:
"Bedoeling is dat de columns lange discussies opleveren. Ik zal dus niemand sparen, ook de site(s) zelf niet. Verslagen van mijn trips, klachten over zaken en nog veel meer zal aan bod komen. In de PU geven we een ongezouten mening, dat zal ik op GameVillage zeker niet laten."

Jeroen Remijnse, sitemanager GameVillage:
"We zijn verheugd met de komst van Jan Johan als vaste columnist. Hij weet zijn mening goed en scherp te verwoorden en is daarom een aanwinst in ons beleid om meer artikelen op GameVillage te plaatsen die nog dieper ingaan op het fenomeen gaming."

Over GameVillage
GameVillage is onderdeel van het gaming netwerk The Next Future, een initiatief van het bedrijf ViopTo. De gamesite biedt een omvangrijke hoeveelheid aan informatie over spellen voor de PC en spelcomputers. Daarnaast is het mogelijk om op de GameVillage forums hulp te vragen of te discussiëren over de nieuwste games. GameVillage heeft maandelijks 230.000 bezoekers.

===========================================
Noot voor de redactie,