Gewapende overval op tankstation

Alphen aan den Rijn 24-03-2004 - Op dinsdag 23 maart omstreeks 22.00 uur heeft er een gewapende overval op het tankstation aan de Zegerbaan plaatsgevonden. Terwijl een medewerkster met werkzaamheden in de kassaruimte bezig was stonden plots twee gemaskerde personen in de winkel. De twee eisten onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag waarna ze er vandoor gingen in onbekende richting.

De politie werd direct hierna in kennisgesteld waarna een zoekactie in de omgeving werd verricht. Een van de overvallers droeg een donkere jas en een bruine broek, de andere een lichte jas en een zwarte broek. De politie vermoedt dat de twee via de dijk en de Horstenbuurt of de Steinenbuurt zijn weggekomen.

De politie stelt een onderzoek in en zal een passantenonderzoek houden en flyers uitdelen met het verzoek of getuigen die even na 22.00 uur iets verdachts hebben gezien in de wijken achter de Zegerbaan zich willen melden. Ook getuigen die omstreeks 22.00 uur hebben getankt worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900 8844.