De Unie


GH Levensmiddelen - Concept CAO-voorstellen

24 maart 2004: Groothandel in Levensmiddelen - Concept CAO-voorstellen

Binnen enkele maanden loopt de huidige CAO ten einde en is er daarom al een afspraak gemaakt voor de aanvang van het onderhandelingstraject. Die eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 20 april 2004. Belangrijk is natuurlijk waar we over gaan praten? De actualiteit maakt dit niet gemakkelijk. De WAO, de (pre)pensioenregelingen, de vutregelingen en de WW. Alles is in beweging! En er zijn nog altijd meer vragen dan antwoorden! De inhoud van deze concept CAO-voorstellen bevestigt dat beeld. Wij richten ons grotendeels op het repareren van Overheidsmaatregelen. Voor nu is de vraag of bijgevoegde concept CAO-voorstellen uw goedkeuring krijgen?

Graag uw reacties
Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar uw reacties op deze concept CAO-voorstellen?
Tot onze teleurstelling hebben wij een eerder geplande ledenvergadering wegens geringe belangstelling van uw kant moeten afgelasten. Wij begrijpen dit ook niet, vooral als wij zien wat er nu allemaal gebeurt. Er zijn vele zaken aan de gang die van invloed zijn op uw collectieve arbeidsvoorwaarden! Wij hebben zelf geprobeerd daar een passend voorstellenpakket op te maken. Maar is dat het? Wij rekenen erop nu wel van velen van u te zullen vernemen? Vooral praktijkvoorbeelden, vragen, opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom. In ieder geval vragen wij u ook om uw goedkeuring (of afkeuring) van deze voorstellen?
Indien wij uiterlijk op 31 maart 2004 van u niets hebben vernomen, gaan wij er vanuit dat u het ermee eens bent.

Hoe reageren?
Reageren kan per post. Bijgevoegd antwoordformulier kan dan worden gericht aan De Unie, t.a.v. de heer Ed C.P. Lecomte, Antwoordnummer 2060, 4100 VB Culemborg. Een postzegel is dan niet nodig. Maar u mag ook per e-mail reageren: groothandel@unie.nl.

In beide gevallen verzoeken wij u om te vermelden dat uw reactie gaat over de CAO Groothandel in Levensmiddelen (GIL) 2004.

Zoals u van ons gewend bent zullen wij u de komende tijd nauwgezet informeren over verdere ontwikkelingen. Graag verwijzen wij u daarvoor ook naar onze website www.unie.nl.

Ed C.P. Lecomte
Bedrijfsgroepvoorzitter Groothandel


woensdag, 24 maart 2004