STICHTING LOONWIJZER

Eindelijk bruto netto rekenmachine voor baanzoekers

Met de nieuwe bruto-netto rekenmachine van Loonwijzer en Raet maak je snel en makkelijk een loonberekening. Van bruto naar netto en omgekeerd. Na het intoetsen van enkele salariscomponenten stelt de rekenmachine aan de hand van de wettelijke regelingen, maxima en percentages die voor jouw cao gelden, razendsnel een actuele salarisspecificatie voor je samen. Maar je kan ook kijken wat jouw bruto loon doet in een andere sector of onder een andere cao. Een ideale tool als je gaat solliciteren.

Voor de bouw van deze gratis te gebruiken webapplicatie sloegen Raet en Stichting Loonwijzer de handen ineen. Raet is dé specialist op het gebied van salarisberekeningen in Nederland en kent de regelingen die gelden op cao-, bedrijfs- en sectorniveau. Loonwijzer weet op basis van permanent wetenschappelijk onderzoek alles van de actuele loon- en arbeidsmarkt.

Deze bruto-netto tool is voor bezoekers van de Loonwijzer-websites al een jarenlange wens. Loonwijzer.nl kan vanaf vandaag na de salarisindicatie meteen het bruto-nettoplaatje laten zien. De bruto-netto check is direct vanaf de homepage van Loonwijzer.nl te benaderen.

Loonwijzeronderzoek wordt gedaan door Loonwijzer.nl op basis van verzamelde arbeidsmarkt- en loongegevens van werknemers. Loonwijzer met een kwart miljoen bezoekers per maand is een initiatief van Universiteit Amsterdam/Aias, FNV en Monsterboard.nl.

Directe link naar bruto-netto check:
http://www.raet.nl/proforma/ProfLite.asp?lw=1

Voor meer informatie kunt u terecht bij Paulien Osse, directeur Stichting Loonwijzer, telefoon 06-53 97 76 95

24 mrt 04 11:56