DAF Trucks

Persbericht

Aad Goudriaan volgt Jim Cardillo op als President-directeur DAF Trucks N.V.

Met ingang van 1 juni 2004 is Jim Cardillo (55) benoemd tot Senior Vice-President van PACCAR en als zodanig zal hij per die datum werkzaam zijn op het hoofdkantoor van PACCAR in Bellevue, Washington. Eveneens per 1 juni is Aad Goudriaan (44) benoemd tot zijn opvolger in de functie van President-directeur van DAF Trucks N.V.

Jim Cardillo werkt 14 jaar bij PACCAR en is sinds 1999 Vice-President van PACCAR en President-directeur van DAF Trucks N.V. Zijn leiderschap is van grote betekenis geweest voor de groei en het succes van DAF Trucks in de afgelopen jaren. Cardillo is afgestudeerd in Business Administration aan de Universiteit van Cleveland.

Aad Goudriaan trad in 1987 in dienst van DAF en bekleedde achtereenvolgens managementposities binnen de Productie in Eindhoven en als Directeur Component Sales. Vervolgens is hij van 1998 tot 2001 Managing Director geweest van Foden Trucks, evenals DAF Trucks een PACCAR onderneming, waarna hij werd benoemd tot Managing Director van DAF's verkooporganisatie in het Verenigd Koninkrijk. In april 2002 is Goudriaan benoemd in zijn huidige positie als Directeur Operations van DAF Trucks N.V.

Aad Goudriaan is afgestudeerd in Rotterdam als Ingenieur Scheepvaarttechniek en heeft een Masters' Degree Business Administration van Nijenrode.

Eindhoven, 24 maart 2004

Voor meer informatie:
DAF Trucks N.V.
Corporate Communicatie,
Ron den Engelsen, 040 - 214 2104