Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle zoekt stembureauleden

Op 10 juni 2004 zijn er Europese Verkiezingen. Dan wordt het Europees Parlement gekozen. In Capelle aan den IJssel zijn er die dag 32 stembureaus geopend. Om ervoor te zorgen dat de verkiezingen goed verlopen, zijn voldoende stembureauleden nodig. De gemeente is nog op zoek naar reserveleden.

Als stembureaulid ontvangt u van de gemeente Capelle aan den IJssel een aanwezigheidsvergoeding van 68,10 en een dinervergoeding van 14,--, waarmee u zelf een warme maaltijd kunt bestellen bij de plaatselijke restaurants. De gemeente zorgt op de verkiezingsdag voor voldoende consumpties en een lunchpakket.

De stembureaus zijn geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Stembureauleden wordt vriendelijk verzocht uiterlijk vijftien minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Uiteraard krijgt u voordat u zitting neemt de benodigde instructies.

Als u 10 juni 2004 een bijdrage wilt leveren aan de verkiezingen, verzoeken wij u vóór 1 mei 2004 contact op te nemen met mevrouw N. Schoof, telefoonnummer 010-2848315. U kunt haar ook e-mailen: n.a.c.schoof@capelleaandenijssel.nl. Daarnaast kunt u zich opgeven bij het bureau Verkiezingen op de begane grond (hal Burgerzaken) van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.