1e persbericht van woensdag 24 maart 2004

Eindhoven 24-03-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Brand

Dinsdagavond rond 21.30 uur brak brand uit in een zeecontainer die aan de Sonseweg stond. In de container was een deel van een inboedel opgeslagen. De container stond open. De brand is waarschijnlijk aangestoken. De brandweer heeft het vuur geblust.

Best: Inbrekers op heterdaad aangehouden

Woensdagmorgen rond 1.00 uur zijn in de Hoofdstraat in Best twee Helmonders ( 22 en 23 jaar oud) aangehouden. Getuigen zagen dat de twee bezig waren met een inbraak in een sigarenwinkel aan de Hoofdstraat. De sloten van de voordeur waren door het duo al verwijderd. Gewaarschuwde politieagenten hielden de twee bij de winkel op heterdaad aan. Ze waren de winkel nog niet binnen geweest. Ze hadden inbrekersgereedschap op zak. De twee zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Geldrop: Snelheidscontroles

De politie heeft dinsdag tussen 15.00 en 17.30 uur een snelheidscontroles gehouden op de Nuenenseweg. Er zijn 127 bestuurders op de bon gezet. De snelste reed 78 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Dinsdag tussen 19.00 en 21.30 uur hield de politie een snelheidscontrole op de Hulst. Daar werden 59 bestuurders bekeurd. De snelste reed 73 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Aarle Rixtel: Rijbewijs kwijt

Een 38-jarige Nuenenaar is woensdagmorgen rond 2.00 uur op de Lieshoutseweg in Aarle Rixtel aangehouden. Hij zat dronken achter het stuur van zijn auto. De man blies tijdens een ademtest ruim 1,35 promille. Het rijbewijs van de man is door de politie ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Heeze: Inbraken

In Heeze is in de nacht van dinsdag op woensdag in twee woningen aan de Nieuwendijk ingebroken. Bij een woning wisten de inbrekers via een toiletraam binnen te komen. Ze maakten 150 euro en een gouden ring buit. Bij de andere woning, die er naast lag, werd een ruit ingeslagen en werd door de dader een spaarpot leeg gemaakt.

Eersel: Laptop en camera gestolen

Inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op woensdag bij een woninginbraak aan de Bospoort een laptop en een digitale fotocamera buit gemaakt. De inbrekers sloegen een ruit aan de achterkant van de woning in.