Ingezonden persbericht


CREATIVE LABS INTRODUCEERT DE DESKTOP WIRELESS 8000: DRAADLOZE COMBINATIE VAN TOETSENBORD EN OPTISCHE MUIS

Stijlvol design, betere prestaties en een opgeruimder bureau.

Amsterdam, 24 maart 2004 - Creative, (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt de Creative Desktop Wireless 8000 aan, een combinatie van een draadloos toetsenbord en een draadloze optische muis. Met zijn afgeronde lijn en zijn afwerking in zwart en zilver zorgt dit systeem ervoor dat uw bureau er niet alleen beter uitziet, maar dat u als gebruiker ook meer vrijheid hebt om uw muis en toetsenbord te gebruiken. De dagelijkse internet- en gamingervaringen worden veel sneller en leuker dankzij de 20 speciale sneltoetsen voor multimedia- en internettaken. De bijhorende, uiterst precieze (800dpi) draadloze optische muis is perfect voor kantoortoepassingen en ontspanning thuis. Bovendien is deze muis geschikt voor links- en rechtshandige gebruikers.

"De Desktop Wireless 8000 is optimaal aangepast aan de thuis- en entertainmentbehoeften, met functietoetsen voor multimedia en het internet die gebruikers een snellere toegang bieden tot het web en tot muziek. Er is zelfs een display op het scherm dat vermeldt welke sneltoetsen geactiveerd zijn", vertelt Geraldine Lee, Europees Brand Manager voor Muizen en Toetsenborden bij Creative."

De Desktop Wireless 8000 ondersteunt standaard Windows-drivers en staat garant voor uitstekende prestaties. De verwijderbare handpalmsteun past zich volledig aan de werkmethode van elke gebruiker aan en het bladerwiel op het toetsenbord laat gebruikers toe om snel tussen geopende toepassingen te wisselen.

"De installatie is bijzonder eenvoudig", voegt Geraldine Lee toe. "Sluit de ontvanger gewoon aan op een vrije USB-poort en u kunt binnen enkele tellen aan de slag met uw Desktop Wireless 8000. Door de combinatie van deze onderliggende eenvoud met het fantastische design en de krachtige functies en sneltoetsen zijn we er zeker van dat dit systeem toonaangevend zal zijn in gebruiksvriendelijke functionaliteit voor de desktop", besluit ze.

Prijs en beschikbaarheid
De Creative DTW 8000 is vanaf mei 2004 in de winkel verkrijgbaar. De adviesprijs - inclusief BTW - bedraagt ¬ 69.

----------
Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten, testproducten en het opvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations
Jeroen Breuer
Tel. +31 (0) 20 5304338
jeroenb@text100.nl

Creative Labs
Markus Eggermont
Tel: +32 (0)3/287.87.72
markus_eggermont@cle.creative.com

Creative Labs informatienummer voor eindgebruikers: Nederland +31 (0)11 3230081 / België +32 (0)3 2878777

----------