AXA Verzekeringen

Bram van der Slikke directeur PMVT AXA Schade

24 maart 2004

Per 1 april treedt Bram van der Slikke (43) in dienst bij AXA als directeur Portfolio Management en Verzekeringstechniek (PMVT).

Bram van der Slikke is afkomstig van Allianz Nederland Schadeverzekering N.V. waar hij sinds 1989 tot heden werkzaam is geweest. Van der Slikke vervulde onder meer de functie van directeur van het regiokantoor in Apeldoorn. In deze functie gaf hij leiding aan dit kantoor en was hij verantwoordelijk voor het resultaat/omzet en de commerciële samenwerking met het intermediair. Van 1997 tot heden was Van der Slikke directeur transportverzekeringen.

Bram van der Slikke: "In de afgelopen veertien jaar bij Allianz heb ik de mogelijkheden gekregen en benut om in meerdere schadeverzekeringsbranches te acteren. Altijd heb ik te maken gehad met het intermediair; grote makelaars en provinciale tussenpersonen. Eén van de redenen voor mijn overstap naar AXA is, naast de inhoudelijke aantrekkelijkheid van de functie, dat AXA een honderd procent intermediairmaatschappij is en dat ook uitdraagt. Ik zie de meest prominente rol in verzekeringen nog steeds weggelegd voor het intermediair en AXA heeft duidelijk de ambitie om met het professionele intermediair succesvol zaken te doen."