BROOKTROUT TECHNOLOGY, INC


Brooktrout en Vocomo leveren geïntegreerde IVR-oplossing voor klinische automatisering

SAN FRANCISCO, AVIOS-SpeechTEK, Stand: 406, March 23/PRNewswire/
-- - Telefoonautomatisering helpt medische onderzoekers bij de screening van potentiële testpersonen

Brooktrout Technology, Inc., een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterfaces, oproepbesturing en signaalbewerking, en Vocomo(r), een pionier in de nieuwe generatie IVR-systemen (Interactive Voice Response), kondigden vandaag aan dat Clinical Automation nu in zijn Recruitment Automation Service de Vocomo Voice Response gebruikt, die op het bekroonde TR1000(tm) spraakverwerkingsplatform draait. Door gebruik te maken van de Recruitment Automation Service, kunnen klinische onderzoeksartsen en onderzoekers nu sneller en efficiënter testpersonen aanwerven dan met de traditionele screeningmethoden.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

Vroeger lazen potentiële testpersonen een advertentie in de krant, belden ze naar een speciaal nummer waar zij hun naam en telefoonnummer achterlieten en wachtten tot de onderzoeker hen terugbelde. Onderzoekers verloren vaak kostbare tijd om ongeschikte personen te antwoorden. Nu kunnen testpersonen naar een nummer bellen waardoor er interactie ontstaat met de Recruitment Automation Service; ze kunnen al hun antwoorden op de vragen inspreken of intoetsen. De dienst zal de ongeschikte testpersonen eruit selecteren, zodat de aanwervers zich volledig kunnen concentreren op de aanwerving van testpersonen die de grootste kans hebben om opgenomen te worden.

'Met de geavanceerde IVR-producten van Vocomo, met hun VoiceXML, leiderspositie en open architectuur, kunnen we toepassingen leveren voor telefoonautomatisering die snel en efficiënt voldoen aan de behoeften van de klanten,' zei Robert Harber, CEO van Clinical Automation. 'We zijn verheugd dat we met Vocomo samenwerken om bij onze medische en klinische klanten de beste Recruitment Automation Service in zijn soort in te zetten.'

De kern van de Vocomo Voice Response is een VoiceXML 2.0 interpretator, die marktleider is. Deze geavanceerde interpretator zorgt voor een naadloze integratie van diverse resources, waaronder telefonie, spraakherkenning, tekst in spraak, en geluid. De TR1000 van Brooktrout is een standaard spraakplatform dat de Vocomo IVR met het telefoonnetwerk verbindt en dat spraak verwerkt zodat het door de toepassing gebruikt kan worden. De TR1000 ondersteunt een uitgebreide reeks functies waaronder analoge en digitale oproepbesturing maar ook spraak-voorverwerking voor ASR. Hierdoor kan Vocomo een geavanceerde oplossing aanbieden en zich aanpassen aan de individuele installatievereisten. Bovendien is het met Vocomo's verbeterde webgebaseerde toepassingsconsole mogelijk om van op afstand toegang te krijgen tot de configuratie, controleapparatuur en gebruikersstatistieken.

'We kozen de TR1000 van Brooktrout voor onze Vocomo Voice Response omdat het een uitgebreide productenlijn is die Brooktrout aanbiedt met zowel een digitaal en een analoog product met een schaal van 2 tot 60 kanalen per kaart wat ons de flexibiliteit biedt die onze klanten vragen,' zei Danny Lange, CEO van Vocomo Software. 'Bovendien waren we tevreden over de kwaliteitsvolle dienstverlening die we kregen van de technische dienst en de marketing teams van Brooktrout. Brooktrout was onze partner van bij de ontwikkeling tot de installatie en we kijken ernaar uit om in de toekomst met hen te blijven samenwerken.'

Met de TR1000 kunnen de verkopers van toepassingen de ontwikkeling vereenvoudigen, een volledige installatie uitvoeren, en hun producten rendabeler ondersteunen dan met concurrerende platformen. Dankzij de goede werking en de flexibiliteit van dit functierijke mediaplatform kunnen systemen zich zowel in dichtheid als in functionaliteit aanpassen om te voldoen aan de huidige en de nieuwe behoeften van geavanceerde bedrijfs- en dienstverlenende toepassingen.

Over Clinical Automation

Clinical Automation is een toonaangevende leverancier van beveiligde, gebruiksvriendelijke gehoste oplossingen voor organisaties voor klinisch onderzoek en gezondheidsorganisaties. We helpen onze klanten om tijd en kosten te besparen door de communicatietaken te automatiseren met behulp van geavanceerde spraaktechnologieën. De diensten die we aanbieden zijn Recruitment Automation, een gehoste dienst om de aanwerving van klinische testpersonen te vereenvoudigen, en Message Automation, een boodschappendienst (versturen en ontvangen) van arts naar patiënt. U kunt Clinical Automation (www.clinicalautomation.com) telefonisch bereiken op 913.661.4703.

Over Vocomo Software Corporation

Vocomo(r) is een toonaangevende nieuwe generatie IVR-bedrijf, die het kleine en middelgrote ondernemingen mogelijk maakt om krachtige IVR-systemen aan te bieden aan hun klanten, partners en werknemers. Vocome maakt IVR-technologie betaalbaar en toegankelijker voor klanten via standaard technologie. Met Vocomo's nieuwe generatie IVR - Vocomo Voice(r) Response - kunnen bedrijven gemakkelijk en snel geautomatiseerde telefoondiensten installeren die de productiviteit van de werknemers verhogen, de kosten verminderen, de klantentevredenheid verhogen en nieuwe inkomstenmogelijkheden creëren. Met deze IVR kunnen bedrijven bestaande of nieuwe webtoepassingen uitbreiden zodat ze van op elke telefoon toegankelijk zijn en dit tegen de laagst mogelijke kost. De technologiepartners van Vocomo zijn toonaangevende organisaties waaronder Dell, IBM Corporation, ScanSoft, Inc. en Rhetorical Systems. Vocomo Software Corp., een privé-onderneming gevestigd in Cupertino, Californië, werd opgericht in maart 2001 en krijgt steun van toonaangevende investeerders in Silicon Valley. Voor bijkomende informatie, surf naar: www.vocomosoft.com.

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerk interface, oproepbesturing en signaalbewerking die de ontwikkeling mogelijk maken van toepassingen, systemen en diensten voor zowel het New Network(tm) ('packet-based') en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). De strategie van het bedrijf bestaat erin om een partnership aan te gaan met zijn klanten en om nauw met hen samen te werken om hun levering van nieuwe toepassingen en diensten te helpen versnellen, om hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surf naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (NASDAQ: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, New Network en TR1000 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere
handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Web site: http://www.brooktrout.com

Contact:
Laura Often Danny Lange
Brooktrout, Inc Vocomo Software

+1-781-453-4858 +1-800-780-8626 x211 loften@brooktrout.com danny@vocomosoft.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

CONTACT: Laura Often van Brooktrout, Inc., +-1-781-453-4858, loften@brooktrout.com; of Danny Lange van Vocomo Software,
+1-800-780-8626 x211, danny@vocomosoft.com Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH AP Archive: http://photoarchive.ap.org PRN Photo Desk, +1-888-776-6555 of 212-782-2840

24 mrt 04 16:59