Utrecht stad, 15.25 uur

Utrecht 24-03-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Ongeval met letsel
UTRECHT Op woensdagochtend heeft een ongeval plaatsgevonden op de Nobelstraat.

Omstreeks 11.00 uur stak een 15-jarige jongen uit Utrecht de Nobelstraat over zonder goed te kijken. Doordat hij achter een geparkeerde vrachtwagen vandaan kwam, zag een buschauffeur hem niet oversteken. Hierop werd de jongen aangereden. Het letsel viel mee en hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Winkeldief aangehouden
UTRECHT Op woensdagochtend is een winkeldief aangehouden in een winkel aan het Godebaldkwartier. Omstreeks 11.05 uur probeerde een 36-jarige man uit Utrecht de winkel uit te lopen zonder een aantal producten af te rekenen. Hierop werd de man aangehouden door winkelpersoneel. De man is ingesloten.

Beroving
UTRECHT Op maandagavond heeft een beroving plaatsgevonden op de Amsterdamsestraatweg.

Omstreeks 23.10 uur stond een 40-jarige man uit Utrecht op zijn fiets te wachten voor de verkeerslichten op de Amsterdamsestraatweg ter hoogte van het Julianapark. Op zijn rug had hij een laptop in een rugzak. Hij hoorde een scooter aanrijden, waarna hij van zijn fiets af werd geduwd. Hij viel hierdoor op de stoep, en zijn tas werd weggenomen. De 40-jarige man is door een getuige naar het ziekenhuis gebracht met heupletsel.

Signalement verdachten:
Bestuurder met donkere integraalhelm.
Passagier droeg een groen jack en een blauwe spijkerbroek. Zij reden op een donkerrode scooter.

De politie vraagt getuige(n) contact op te nemen met politiedistrict Marco Polo: 0900-88 44.

Winkeldiefstal
UTRECHT Op woensdagochtend is een 19-jarige vrouw uit Wageningen aangehouden. Omstreeks 09.55 uur liep de vrouw langs de kassa van een winkel aan de Godebaldkwartier, zonder een aantal producten af te rekenen. Zij werd aangehouden en is ingesloten.

Winkeldief aangehouden
UTRECHT Op woensdagochtend is een 61-jarige man uit Utrecht aangehouden. Omstreeks 09.30 uur liep de man langs de kassa van een winkel aan de Twijnstraat, zonder een aantal producten af te rekenen. Hij werd aangehouden en is ingesloten.

Scooter terug
UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een gestolen motorscooter aangetroffen. Omstreeks 08.00 uur zag een agent in burger twee jongens op een motorscooter zitten op het Stationsplein. De opzittenden van de scooter spraken de agenten aan met de vraag waar de fietsenstalling was. De agent zag toen dat het contactslot van de motorscooter was verdwenen. De agent vertelde dat de opzittenden waren aangehouden. Plotseling gaf de bestuurder gas. De agent haalde de remhendel aan en de opzittenden kwamen ten val. De bestuurder werd vastgepakt door de agent. Op dit moment wilde de bijrijder ook weg rijden op de scooter. De bestuurder werd door de agent losgelaten en trok vervolgens de bijrijder van de scooter. Deze man wist zich helaas los te rukken en vluchtte evenals de bestuurder. De motorscooter bleek van diefstal afkomstig.