Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste 6 weken al 80% bezetting

Nieuwe lijndienst Corendon.com Eindhoven-Istanbul groot succes

Amsterdam, 23 maart 2004... Onder gejuich van ruim alle 80 aanwezigen vertrok afgelopen vrijdag 19 maart de eerste vlucht van Corendon.com met als bestemming Atatürk Airport in Istanbul.

Feestelijke bijeenkomst
Bart de Boer, General Manager Eindhoven Airport, was zeer verheugd over de nieuwe ontwikkelingen tussen Corendon en Eindhoven. Na de aankomst van het vliegtuig uit Istanbul begaf men zich naar de landingsbaan waar de Consul van Turkije, de heer Sina Yurtoglu en Bart de Boer het lint doorknipten. De nieuwe samenwerking is een feit!

Aankomst eerste passagiers
De eerste, veelal Turkse, passagiers kwamen om 14.00 uur aan en werden op een typisch Hollandse gastvrije manier ontvangen: Alle passagiers kregen een sleutelhanger met twee klompjes eraan en binnen werd de klompendans opgevoerd. "De dag was een groot succes en we voorzien dat het succes zich voort zet, want de vluchten van de eerste zes weken zijn al voor 80% vol geboekt", aldus Corendon directeur, Atilay Uslu.

Corendon.com maakt deel uit van Corendon Vliegvakanties. Deze organisatie is opgericht in 1995 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators in de Nederlandse en Belgische markt. Door een uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije.