MARKETING EVENTS

Innemende Letteren bij Genevergenootschap

PERSBERICHT/UITNODIGING

INNEMENDE LETTEREN BIJ GENEVERGENOOTSCHAP

Schrijvers en hun werken staan de laatste weken volop in de belangstelling. Het Genevergenootschap meent er goed aan te doen daar nog een schepje bovenop te doen. Mede vanwege de gelijknamige tentoonstelling, die later deze maand geopend wordt in het Gedistilleerdmuseum te Schiedam, heeft het Genevergenootschap als thema Innemende Letteren gekozen.
NIEUWE AMBASSADEURS
Op 24 maart vindt de jaarlijkse Voorjaarsbijeenkomst van het Genevergenootschap plaats. Tal van leden, Ambassadeurs en Commandeurs zullen weer aanwezig zijn bij deze bijzondere bijeenkomst, onder wie de ministers Karla Peijs en Johan Remkes, de internationaal zeer succesvolle jazzpianist Michiel Borstlap en acteur Piet Römer. Ambassadeur Clous van Mechelen zal de bijeenkomst opluisteren met zijn onovertroffen Nieuwe Trio, dat een prachtig Jeneverlied heeft geschreven.
Als nieuwe Ambassadeurs van het Genevergenootschap worden ditmaal onder meer geïnaugureerd de gevierde schrijfster Manon Uphoff, de gewaardeerde journaliste Wouke van Scherrenburg, de sympathieke burgemeester van Dokkum Roel Cazemier en de oprichter van het kersverse Sprekersplatform Henk Westbroek.
DE GENEVERMONOLOGEN
Schrijver/dichter Marijn Backer leest tijdens het openbare gedeelte van de Voorjaarsbijeenkomst voor uit De Jenevermonologen. Een unieke gebeurtenis, daar het de eerste keer is dat een tip van de sluier wordt opgelicht rond dit project.
GENEVERGENOOTSCHAP
Het Genevergenootschap stelt zich ten doel Nederlandse gedistilleerde dranken op positieve wijze onder de aandacht te brengen. Nadrukkelijk wordt de Kunst van het Genieten gepropageerd. De leden van het Genootschap onderschrijven het belang van waardering voor Nederlandse cultuurproducten.
PROGRAMMA
17.00 19.00 uur: Borrel voor genodigde leden en pers met inauguraties, lezing en passend doch verrassend entertainment 19.00 - .... : Besloten diner voor leden van het Genevergenootschap

Wij nodigen u graag uit aanwezig te zijn bij de borrel op woensdag 24 maart in het Gedistilleerdmuseum te Schiedam. Voor meer informatie over het Genevergenootschap en de Voorjaarsbijeenkomst kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Genevergenootschap, Peter Wybenga: 020 771 991 7
A N T W O O R D F A X
Ja, ik kom / wij komen naar de Voorjaarsbijeenkomst van het Genevergenootschap
Naam
medium: ........................................................... ...........................
Naam
journalist: ................................................... ...................................
Naam
fotograaf: ................................................... ...................................
(gaarne faxen naar Genevergenootschap, faxnummer 020 6202 311

18 mrt 04 09:50