UNISERV GMBH

Perfect Extensions sluit samenwerkingsovereenkomst

Perfect Extensions sluit samenwerkingsovereenkomst met Uniserv / Toegespitst op Nederlandse SAP(R) markt / internationale oplossingen met een door SAP(R) gecertificeerde integratie

Pforzheim (ots) - Uniserv, specialist in Data Quality uit Pforzheim, Duitsland, werkt sinds maart 2004 samen met Perfect Extensions. De bijdrage van Perfect Extensions bestaat uit het aanbieden en uitbrengen van advies voor Uniserv's CRM-toepassingen. De bijdrage van Uniserv bestaat uit het leveren van Data Quality Software met door SAP(R) gecertificeerde integratie, beschikbaar voor 18 landen.

De internationale oplossingenportfolio van Uniserv, een softwarepartner van SAP(R), biedt een add-in op de plug & play-koppeling voor SAP(R)'s Business Address Services. De software houdt in de voor verschillende landen beschikbare versies rekening met de eigen specifieke postale kenmerken van het betrokken land in overeenstemming met de normen van de respectievelijke postcodestelsels. Daardoor kunnen bij fouttolerante gegevensinvoer adressen postaal worden gecontroleerd en kunnen dubbele exemplaren worden geëlimineerd, zodat de gegevenskwaliteit van adressen in SAP(R) toepassingen toeneemt. Deze add-in beheert de centrale database voor interactie en dialoog met klanten en geïnteresseerden in SAP(R) R/3(R) vanaf Release 4.6b en mySAP(TM) CRM.

Perfect Extensions

Perfect Extensions is de onlangs opgerichte zusteronderneming van Perfect for People. Perfect Extensions richt zich op de verkoop van aanvullende softwareoplossingen op het bestaande SAP(R) en R/3(R) Enterprise platform. De missie van Perfect Extensions is eenduidig: het leveren van gebruiksvriendelijke en professionele softwareoplossingen die een bijdrage leveren aan een verdere optimalisering van de bedrijfsprocessen. Deze 'extensions' zijn veelal ontwikkeld door softwarebedrijven die gevestigd zijn in Duitsland of in de Verenigde Staten. Om kwaliteit te garanderen levert Perfect Extensions enkel door SAP(R) gecertificeerde oplossingen.

Uniserv

Uniserv is een vooraanstaande Duitse aanbieder van Data Quality-oplossingen met internationaal toepasbare softwareproducten en diensten voor kwaliteitsborging van klantengegevens in Business Intelligence, bij toepassingen voor CRM, Data Warehousing, eBusiness en direct- en databasemarketing. Met meer dan 3.100 installaties over de hele wereld ondersteunt Uniserv honderden klanten bij hun streven de Single View of Customer in hun klantendatabase weer te geven. Opgericht in 1969 biedt Uniserv werk aan meer dan 90 werknemers en telt het klanten uit diverse sectoren zoals ENECO, Doc Morris, Wegener Direct Marketing, BMW, KarstadtQuelle, Neckermann, Greenpeace, EnBW Energieversorgung, XEROX, Deutsche Börse AG en Deutsche Post AG.

ots Original Text: Uniserv GmbH

Meer informatie:
Uniserv GmbH
Fadhel Belaiba
fadhel.belaiba@uniserv.com
http://www.uniserv.com

Perfect Extensions B.V.
Peter de Bruin
peter.de.bruin@perfectextensions.nl
http://www.perfectextensions.nl

24 mrt 04 09:19