Ingezonden persbericht

'Industrieel Ondernemen' enthousiast ontvangen tijdens ESEF

Proefnummer nieuw vakblad nu gratis beschikbaar

WASSENAAR, 20040324 -- Industrieel Ondernemen (I O), het nieuwe vakblad voor de Nederlandse maak- en toeleveringsindustrie, is erg enthousiast ontvangen. Het proefnummer werd tijdens de vakbeurs ESEF (in de Jaarbeurs in Utrecht) gepresenteerd en alle aanwezigen waren het er over eens dat I O een belangrijke schakel kan gaan vormen tussen producenten en toeleveranciers en dienstverleners. Momenteel wordt het gratis proefnummer onder geïnteresseerde ondernemers verspreid en het eerste officiële nummer zal eind april of begin mei bij de abonnees in de bus vallen.


De heer Cohen van Efco uitgevers uit Wassenaar is zeer teverden over de eerste reacties op het proefnummer. ,,Het geeft een goede indruk van hetgeen de abonnees in de reguliere uitgaven van ons blad kunnen gaan verwachten. Kort, actueel industrieel nieuws afgewisseld met bedrijfspresentaties, achtergrondverhalen, er is aandacht voor logistiek, innovatie, scholing, fiscale/sociale/juridische aspecten, milieu en politieke regelgeving (zowel op Europees als nationaal niveau)etc. Daarnaast willen we in de rubriek Vraag & Aanbod ruimte bieden aan bedrijven die met elkaar in contact willen komen. 'Ondernemen doe je samen' en wij dragen met Industrieel Ondernemen graag een steentje bij aan een betere samenwerking tussen Nederlandse bedrijven."

Gratis proefnummer

Bedrijven die gratis kennis willen maken met Industrieel Ondernemen kunnen het proefnummer nu aanvragen bij Efco uitgevers. Korenlaan 4, 2242 HN Wassenaar. Tel. 070-5142283 of felixcohen@planet.nl . De informatie over het nieuwe vakblad staat ook op www.industrieelondernemen.nl



Ingezonden persbericht