Ingezonden persbericht

BNG Nationale Jonge Schrijversprijs

Win met je schrijverij

ALMERE, 20040324 -- Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Kun je schrijven? Stuur dan je korte verhaal, een songtekst of een reclameslogan in en maak kans op 1500 euro!


Wat is de BNG Jonge schrijversprijs?
De BNG Jonge Schrijversprijs is een landelijke literaire prijs voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die het leuk vinden om te schrijven. Een professionele vakjury zal de prijswinnaars bepalen.

Wat kun je winnen?
Per categorie (kort verhaal, songtekst en reclameslogan) kun je 3 prijzen winnen:
1e prijs 1500 euro
2e prijs 750 euro
3e prijs 250 euro

De genomineerde teksten zullen tevens gebundeld uitgegeven worden in een 'genomineerdenboekje'. Landelijke erkenning is dus verzekerd!

Hoe doe je mee?
Het thema is dit jaar is NIEUW! Je bent helemaal vrij om te bepalen hoe jij dat thema invult. Ook kun je een reclameslogan inzenden of sms-en waarmee je de Nederlandse bibliotheken een flitsender/nieuw imago probeert te geven.

Inzenden?
Om mee te doen, kun je het deelnameformulier op de website www.jongeschrijvers.nl invullen en naar ons mailen. Voor de reclameslogan kun je ook sms-en naar het nummer 06-216 622 52. Vermeld ook je naam, adres en/of telefoonnummer in de sms. Schrijf snel in, in ieder geval voor 1 mei 2004. De prijsuitreiking vindt plaats op 3 juni 2004 tijdens een partynight (lees: boekenbal) in danscafé Eindelijk in het centraal gelegen Almere. Meer info vind je op de website www.jongeschrijvers.nl




Ingezonden persbericht