Gemeente Heythuysen

Nieuws

Informatieavond reconstructie Rijksweg Baexem

Informatieavond reconstructie Rijksweg Baexem Zoals wellicht bekend, heeft de provincie Limburg het voornemen een gedeelte van de provinciale weg N 280 te Baexem in 2004 te reconstrueren. Het betreft onder meer de aanpassingen van de aansluiting Rijksweg-Dorpstraat (aanleg van een rotonde) en de aanpassing van de aansluiting Rijksweg- Kasteelweg. De voorlopige plannen zijn, na een eerste informatieavond in februari 2003 en na overleg met diverse belanghebbenden, verder aangepast en uitgewerkt.

Op donderdag 25 maart a.s. zal de provincie de meest recente plannen presenteren. Daarnaast zal ingegaan worden op eventuele procedures, uitvoeringsaspecten, maar ook omleidingroutes gedurende de uitvoering van de werkzaamheden.
Wij willen iedereen die belangstelling heeft voor het plan van harte uitnodigen bij deze presentatie aanwezig te zijn. De avond zal plaatsvinden in gemeenschapshuis Baexheimerhof, Kerkstraat 1a te Baexem en begint om 19.30 uur.

Mochten er naar aanleiding van deze publicatie nog vragen zijn, dan kunt u zich altijd wenden tot Marco Luijten, bereikbaar onder nummer 043 - 3897820 of Carlo Gurian, 043 - 3899971 van de Provincie Limburg.