De Unie


ABN AMRO - Informatiebijeenkomst ICT

25 maart 2004 - Vorige week heeft het management binnen de verschillende ABN AMRO ICT afdelingen jullie geïnformeerd over mogelijke (?) outsourcing en/of offshoring van de ICT-werkzaamheden.

Wij hebben geconstateerd dat er sprake is geweest van behoorlijke boute uitspraken, die hebben geleid tot veel onzekerheid en ongenoegen onder het ICT-personeel.

Wat kan en mag ABN AMRO eigenlijk? Wie speelt welke rol? Hoe zit de procedure in elkaar en wat is er geregeld en/of moet nog geregeld worden? Allemaal vragen die leden al bij ons hebben gesteld en zo zijn er ongetwijfeld nog veel meer. Reden waarom de gezamenlijke vakbonden (De Unie, FNV Bondgenoten, CNV Dienstbond en de BBV) hebben besloten om een informatiebijeenkomst te organiseren op:

donderdag 1 april a.s. om 17.00 uur
locatie: Paalbergweg 19-11, kamer 15,
1105 AG Amsterdam Zuid-Oost

Ook niet leden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst te bezoeken.

Maar: meer leden betekent meer invloed! Breng dit bulletin daarom ook onder de aandacht van uw niet georganiseerde collegas. Informatie over een lidmaatschap van De Unie kunt u vinden op: www.unie.nl/aanmelden. Unie-leden die een nieuw lid aanbrengen kunnen rekenen op een kansrijke attentie van De Unie!

Graag tot ziens op 1 april a.s.!

Joop Hofland
Bestuurder

donderdag, 25 maart 2004