Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Melding artikel 8.19 Wet milieubeheer

Betreft: bekendmaking dat door het college van burgemeester en wethouders een verklaring ingevolge artikel 8.19, tweede lid, onder c van de Wet milieubeheer is afgegeven voor een melding ingevolge artikel 8.19 van de Wet milieubeheer.

Melder: Gebr. Van Vechel, Voorste Heistraat 7 in Oostelbeers voor een varkenshouderij annex akkerbouwbedrijf/boomkwekerij aan het adres Voorste Heistraat 7 in Oostelbeers.

Reden melding: de verandering ten opzichte van de in 1999 verleende revisievergunning betreft het vergroten van de werktuigenberging, het realiseren van een kantine voor het personeel dat in de piekseizoenen op het land werkzaam is, alsmede het verplaatsen van de dieseltank en olieopslag.

Melder: de heer W. Smetsers, Hertog Janstraat 3 in Middelbeers voor een campingshop/zeilmakerij aan het adres Hertog Janstraat 3 in Middelbeers.

Reden melding: de verandering ten opzichte van de in 1994 verleende revisievergunning betreft het anders situeren van het kantoor en kantinegedeelte, het alsnog realiseren van de berging achter de bedrijfshal, in drie delen verdelen van de bedrijfshal, vervangen van één van de twee oliegestookte kachels in de showroom door een aardgasgestookte verwarming.

Aanvullende informatie: Van deze meldingen kan worden aangenomen dat zij geen nadelige gevolgen hebben voor het milieu.

Inzage- termijn: de verklaring en andere ter zake zijnde stukken liggen van donderdag 25 maart 2004 tot donderdag 6 mei 2004 ter inzage.

Bezwarentermijn: binnen zes weken na de verzenddatum van de verklaring (tot 4 mei 2004) bij het college van burgemeesters en wethouders van Oirschot.

Verzoek om schorsing/voorlopige voorziening: tot 4 mei 2004 bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage. De verklaring treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wie kan bezwaar maken: belanghebbenden.