AutoRai

25-3-2004


2.500ste Toyota met 1st Class Occasions-garantie

Sinds oktober 2003 biedt Toyota kopers van gebruikte autos meer zekerheid met 1st Class Occasions. Dit unieke label garandeert dat ook een gebruikte Toyota voldoet aan de hoogste technische en optische eisen. Bovendien biedt het label een jaar lang garantie.

Het label 1st Class Occasions biedt betrouwbaarheid in optima forma. Onlangs werd de 2.500ste automobilist verwelkomd die van deze garantie gebruik gaat maken.

Met een 1st Class Occasion van Toyota verzekert een koper zich van jarenlang zorgeloos rijplezier, want het als zeer betrouwbaar bekend staande merk heeft nog meer zekerheden aan zijn gebruikte autos toegevoegd.

Strenge eisen
Niet iedere Toyota krijgt zomaar het label 1st Class Occasion opgeplakt. De auto moet voldoen aan een aantal strenge eisen: zijn onderhoudshistorie dient bekend te zijn en alle onderhoud is bovendien bij een officiële Toyota dealer uitgevoerd. Ook mag de auto niet meer dan 150.000 km op de teller hebben staan en niet ouder zijn dan zeven jaar. Met het label bewijst Toyota opnieuw dat ook een gebruikte Toyota de meest betrouwbare auto ter wereld is.

De 1st Class Occasion garantie van Toyota omvat tien sterke punten:
* 1 jaar bumper-tot-bumper garantie zonder kilometerbeperking
* Landelijke dekking

* Vervanging van slijtagedelen binnen 12 maanden of 10.000 km al naar gelang hetgeen het eerst bereikt wordt
* Omruilen kan binnen 14 dagen en 1.500 kilometer
* 1 jaar 24-uurs mobiliteitsservice

* Vervangend vervoer bij lange garantiereparatie
* Onderhoudshistorie aantoonbaar

* Kilometerstand aantoonbaar (Nationale Auto Pas)
* 12 maanden APK bij aflevering

* Technisch en uiterlijk in perfecte staat

Ook gebruikt de beste auto ter wereld
Het Duitse keuringsinstituut TÜV, dat jaarlijks alle personenautos aan een zeer strenge test voor gebruikszekerheid onderwerpt, constateerde begin dit jaar dat Toyota wederom een van de meest betrouwbare merken is. Al jarenlang nemen Toyotas in alle leeftijdscategorieën van dit onderzoek de topplaatsen in. Met de komst van het 1st Class Occasion keurmerk bevestigt Toyota nogmaals dat het qua betrouwbaarheid absoluut aan de top staat. Het label werd medio 2003 geleidelijk ingevoerd en inmiddels hebben alle Toyota dealers zich voor dit kwaliteitslabel gekwalificeerd. De Toyotas zijn bij de Toyota dealers te herkennen aan het 1st Class Occasion logo.