Politie Twente

Persberichten Politie Twente 25 maart 2004

Slachtoffer treinongeluk overleden

Het slachtoffer van een treinongeluk is aan zijn verwondingen bezweken

Almelo

Op dinsdag 23 maart is een 28-jarige man uit Nijverdal aan de gevolgen van een ongeval met de trein op 20 maart jl. overleden. Zie voor de volledigheid het eerder uitgebrachte persbericht hieronder in cursief weergegeven:

Man onder trein

Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na aanrijding trein

Almelo

Zaterdag 20 maart omstreeks 23.00 uur komt een 28-jarige man uit Nijverdal bij de overgang Violierstraat-Schoolstraat onder de trein. Vermoedelijk wilde het slachtoffer nog net voor de trein het spoor oversteken. Dit is hem fataal geworden. De man is in zeer kritieke toestand overgebracht naar het Twenteborg ziekenhuis in Almelo. (bps: 04-034585)

Gestolen auto terecht

Gestolen vrachtauto is in Limburg aangetroffen en terug naar de eigenaar

Almelo

Op 28 februari deed een 29-jarige Almelose aangifte van diefstal van een vrachtauto merk Scania met het kenteken VB-19-JF. Deze vrachtauto is aangetroffen in Limburg en terug naar de eigenaar. (bps: 04-025234)

Getuigen aanrijding gezocht

Politie zoekt getuigen van een aanrijding waarbij de veroorzaker is doorgereden

Haaksbergen

Op maandag 22 maart omstreeks 17.10 uur vond een aanrijding plaats op de Eibergsestraat. Een onbekend gebleven automobilist reed met zijn auto een muurtje omver bij het hotel. Daarna reed hij nog een verkeersbord omver en raakte een lantaarnpaal. De veroorzaker maakte daarna een pirouette en reed via het fietspad verder naar de Scholtenhagenweg, stak deze over en reed tenslotte via het gras verder over de Rondweg. Het gaat vermoedelijk om een donkerkleurige Volkswagen, mogelijk type Golf GTI. (bps: 04-035357)

Inbreker laat politie binnen

Politie gaat op melding inbraak af en wordt door de inbreker binnen gelaten

Enschede

Op donderdag 25 maart omstreeks 03.51 uur wordt bij de politie een inbraak gemeld in een woning aan de Julianastraat. Ze treffen daar een opengebroken toegangsdeur. Onmiddellijk wordt deze deur geopend en staan ze oog in oog met de inbreker. In de woning treffen ze nog een tweede persoon. Beide hebben een onsamenhangend verhaal over hun aanwezigheid aldaar. De verdachten, een 17-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats en een 42-jarige Enschedeër worden aangehouden en opgesloten. (bps: 04036443)

Monique Oude Wolbers: 053-4555588
---- --