Politie Zuid-Holland-Zuid

25/03 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

25-03-2004 - Persberichten District I

AGRESSIEVE MAN
DORDRECHT- Op het station in Dordrecht is een 47-jarige man uit Dordrecht aangehouden omdat hij de trein niet uit wilde. De man had geen kaartje en hij moest de trein uit. Dit wilde hij nieten vertoonde agressief gedrag. De politie hield de man aan.

JONGENS AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Op de Maria Montessorilaan zijn op 24 maart omstreeks 14.00 uur een jongen van 18 en 16 uit Dordrecht aangehouden. Zij luisterden niet naar de Politie Zuid-Holland-Zuid die hen meerdere malen vroeg niet te blijven hangen op deze locatie, veel mensen ondervinden daar hinder van. Toen de politie met de twee jongens in de bus meenam naar het bureau herkende een andere 16-jarige knul een van de aangehouden mannen en begon allerlei dingen te roepen. De jongen is op het Prof. Gunningplein aangehouden voor belediging.

STANK
ZWIJNDRECHT Een stinkende slang heeft voor overlast gezorgd. De slang zat in een tankwagen die stond op de Molenvliet in Zwijndrecht. Mensen uit de buurt klaagden op woensdagavond 24 maart 2004 over de stank en waarschuwden de brandweer. De politie sloot de Molenvliet af. De brandweer ging op onderzoek uit en ontdekte dat de tank leeg was. De politie haalde de 24-jarige chauffeur thuis op. Hij verklaarde ook dat de tank leeg en gereinigd was. Naar voren kwam dat er een slang ondanks het schoonmaken toch stonk. De chauffeur moest daarom zijn vrachtwagen verplaatsen naar een ander terrein. De tankauto ging naar een tankcleaningbedrijf in Dordrecht. Twee families, totaal negen personen, die wonen op de Molenvliet ter hoogte waar de tankwagen stond kregen tijdens het onderzoek van de brandweer onderdak in de brandweerkazerne. Nadat de tankauto weg was mochten zij weer terug naar huis.

KOPSTAART BOTSING
PAPENDRECHT- Op woensdagmiddag 24 maart heeft er een kop-staart botsing plaats gevonden op de randweg N-3 bij Papendrecht. Bij de aanrijding waren drie autos betrokken. Een 38-jarige man uit Papendrecht die in het middelste voertuig zat, raakte gewond. De man had last van zijn nek en is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

BEROVING
DORDRECHT- Een 78-jarige man uit Dordrecht is op woensdag 24 maart van zijn portemonnee beroofd. Dit gebeurde aan de Prinses Marijkestraat. De man wilde een vuilniszak in de vuilcontainer gooien, toen een man zijn portemonnee uit zijn broekzak trok. Als gevolg hiervan kwam het slachtoffer ten val. Hij kwam met zijn hoofd op de stoep terecht. De man kon zelf naar huis terug lopen en heeft zijn buren ingeseind.