Politie Zuid-Holland-Zuid

25/03 Hoeksche Waard

25-03-2004 - Persberichten District III

WONINGBRAND
KLAASWAAL In een woning aan de Hoflaan heeft op 24 maart brand gewoed. De 33-jarige bewoner vergat dat hij een pannetje op het vuur had staan en verliet zijn huis voor een afspraak buiten de deur. In het pannetje zaten flessen en spenen om met kokend water gesteriliseerd te worden. Het pannetje kookte droog en inhoud smolt, waarna een enorme rookontwikkeling ontstond. De brandweer heeft het huis geventileerd. De woning liep alleen stankoverlast op. De bewoner is voor ademhalingsmoeilijkheden in de ter plaatse gekomen ambulance behandeld.

VERKEERSCONTROLE
MIJNSHEERENLAND- Op woensdag 24 maart heeft de politie aan de Raadhuislaan een verkeerscontrole gehouden. Er werd gecontroleerd op snelheid en op het dragen van de autogordels. In totaal zijn er 9 bekeuringen uitgeschreven; vier voor te hard rijden en vijf voor het niet dragen van de autogordels.De hoogst gemeten snelheid was 65 km/uur.

NIETS ERIN, NIETS ERUIT
OUD-BEIJERLAND- Op woensdag 24 maart heeft de politie een niets erin, niets eruit controle gehouden. Dit gebeurde in de parkeergarage bij de Veilingpassage. Van de 26 gecontroleerde voertuigen waren er 12 fout. Deze autos waren niet goed afgesloten of er lag een zichtbare buit in de auto.

SNELHEIDSCONTROLE
HEINENOORD- Tijdens een snelheidscontrole op woensdag 24 maart aan de Blaaksedijk West reden 29 voertuigen te hard. Er werden in totaal 345 voertuigen gecontroleerd.