TRIPLE P NV


TRIPLE P STELT WILLEM JAN SCHOLTEN AAN ALS COMMERCIEEL DIRECTEUR

Vianen, 25 maart 2004 - Het in Nederland gevestigde en aan de Amerikaanse beurs genoteerde Triple P N.V. (NASDAQ SCM: TPPP) heeft Willem Jan Scholten aangesteld als commercieel directeur.

Willem Jan Scholten was hiervoor gedurende 7 jaar als Algemeen Directeur werkzaam bij Business Objects B.V.
Onder zijn leiding is deze organisatie uitgegroeid tot marktleider op het gebied van complete Business Intelligence oplossingen.

Verder is Willem Jan onder andere werkzaam geweest bij Digital Equipment B.V. waar hij gedurende ruim 7 jaar verschillende verkoop en verkoopmanagement posities heeft bekleed.

'Met het aanstellen van Willem Jan Scholten als commercieel directeur wordt de groeistrategie en nieuwe marktpropositie van Triple P verder kracht bijgezet' aldus CEO, de heer H. Crijns.

Triple P heeft midden vorig jaar een nieuwe strategie ingezet en wil de komende jaren groeien in ICT-dienstverlening met een hogere toegevoegde waarde.

'Triple P is een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie en met een zeer grote trouwe klantengroep. Juist in de mid-zakelijke markt worden wij gezien als een solide partner voor het beheren va n
IT-infrastructuren. Daar zijn we goed in en daar willen we verder in gaan groeien. Daarnaast is het leveren van systemen en aanvullende diensten als installatie en onderhoud een zeer belangrijke pijler waarop we met nieuwe initiatieven door willen bouwen' aldus Willem Jan Scholten.

Over Triple P

Triple P (Nasdaq SCM: TPPP) ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten.
Deze publicatie bevat een aantal gegevens die betrekking hebben op de toekomst. Deze zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen. De daadwerkelijke resultaten kunnen hiervan afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot, de ontwikkeling van de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Contact

Triple P NV
Postbus 245
4130 EE Vianen
Nederland

Tel: + 31 347 353650
Fax: + 31 347 353666

info@triple-p.nl
www.triple-p.nl

25 mrt 04 14:05