Politie Zeeland


O-2098-2004 RIJBEWIJS INGENOMEN


Van een 51-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle is donderdag rond 07.00 uur in Wemeldinge het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.


O-2099-2004 OP DE KOP IN DE SLOOT


Een 24-jarige Vlissinger is in de nacht van woensdag/donderdag op de A58 t.h.v. de Vlaketunnel met zijn auto op de kop in een sloot beland.
De automobilist was rond 03.20 uur van de weg geraakt, reed hierbij tegen de muur van de Vlaketunnel waarna zijn auto werd gelanceerd. De auto kwam aan de andere kant van de muur op de kop in een sloot tot stilstand. De bestuurder is met een pijnlijke been en rug voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Vier mannen die bij hem in de auto zaten werden met hoofd- en armklachten overgebracht naar een huisartsenpost. Als oorzaak dat de bestuurder van de weg geraakte, verklaarde hij te zijn verblind door een tegemoetkomende vrachtauto.


Z-2100-2004 AANHOUDING NA DRUGSOVERLAST


Na diverse meldingen van drugsoverlast is woensdagavond een huiszoeking gedaan in een woning aan de Burgemeester Wautersstraat in Sas van Gent.
In de woning werd een kleine hoeveelheid softdrugs en een traanbusje aangetroffen en in beslaggenomen. De bewoner is aangehouden op verdenking van het verkopen van softdrugs vanuit zijn woning. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.


Z-2101-2004 ONDER INVLOED


Op de Zandstraat in Sas van Gent is woensdagavond rond 23.00 uur een 38-jarige automobilist uit België aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Na een melding troffen agenten de man aan in zijn auto in de berm. De man was slecht aanspreekbaar en rook sterk naar alcohol waarop de man werd aangehouden. Omdat een blaastest en een bloedproef mislukten, werd zijn rijbewijs ingenomen. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal werd hij vanmorgen weer in vrijheid gesteld.