ANP RADIO B.V.

Arrow 90.7 FM start met speciale bulletins van ANP Radio

In de Amsterdamse jazz-lokatie Bitterzoet was vanmiddag de officiële start van Arrow 90.7 FM. Dit radiostation is het nieuwe broertje van Arrow Rock Radio en zal zich richten op een speciale doelgroep die houdt van moderne jazz, waaronder ook blues en soul. De programmas bevatten langere nieuwsbulletins, die speciaal voor Arrow door het ANP Radio worden samengesteld. Ook wordt er financieel-economisch nieuws uitgezonden. Verder zijn er in de ochtend- en avondspits op de halve uren headlines. Bij calamiteiten zal er meteen worden ingebroken met extra nieuwsbulletins.
Ad Ossendrijver, directeur van Arrow 90.7 FM zegt: Jazz is hot, Arrow 90.7 FM heeft de tijd mee. In de CD top-20 staan momenteel veel jazz-gerelateerde albums en jazz-clubs reizen als paddestoelen uit de grond. De jeugd ontdekt de moderne jazz, maar ook de classics uit de traditionele jazz.
ANP Radio verzorgt al geruime tijd de nieuwsbulletins op Arrow Rock Radio (te beluisteren via AM 675 en via de kabel). Dat station heeft zn nieuwsvoorziening uitgebreid. Op Arrow Rock Radio is nu ook in de avonduren en in het weekend nieuws te horen.
Arrow 90.7 FM is het 30e radiostation dat heeft gekozen voor de nieuwsbulletins van ANP Radio. Naast de grote landelijke stations als Sky Radio, Veronica 103 FM, Radio 538, Noordzee FM en Radio 10 Gold, behoren ook regionale commerciële stations als City FM, Rebecca Radio, Hot Radio, Radio 8 FM en Keizerstad FM tot de klantenkring. Bert Kok, directeur van ANP Radio, ziet de bulletins van drie minuten voor Arrow 90.7 FM als een goede aanvulling op het huidige productenportfolio. Met een kort en een lang bulletin, beursupdates, sportbulletins en losse audiofiles bieden we nu een gevarieerd pakket aan gesproken nieuws. Daarmee kunnen we radiostations op maat bedienen, maar kunnen we ook leveren aan telefonische diensten en websites. Ook zijn we klaar voor ontwikkelingen als news-on-demand bijvoorbeeld voor mobiele internettoepassingen.