Koninklijke Ahrend NV

Amsterdam, 25 maart 2004.

Wijziging samenstelling Raad van Commissarissen Koninklijke Ahrend NV

In mei 2004 zullen de heren H. Benjamins als voorzitter en mr. J.Th.P.M. Troch als lid van de Raad van Commissarissen van Koninklijke Ahrend NV worden benoemd. Zij nemen de plaats in van dr. J.V.H. Pennings en ir. A.H.C. Deleye, die zich beiden niet herkiesbaar stellen. De heer Pennings was voorzitter van de Raad van Commissarissen sinds 1998 en de heer Deleye was lid sinds 1993.

De heer Benjamins is werkzaam geweest bij Unilever, Van Gend & Loos en AKZO-NOBEL. Sinds 1991 is hij werkzaam bij Frans Maas, vanaf 1997 als Voorzitter Raad van Bestuur Koninklijke Frans Maas Groep N.V.

Na diverse functies te hebben vervuld binnen Interbrew, heeft de heer Troch zijn carrière voortgezet bij de Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V. In mei 1997 is hij toegetreden tot de Raad van Bestuur van Koninklijke Grolsch N.V., waar hij sinds november 1997 voorzitter is.

Per mei 2004 zal de Raad van Commissarissen van Koninklijke Ahrend bestaan uit:

H. Benjamins, voorzitter
mr. J.Th.P.M. Troch
drs. J.G.H.M. Niessen
J.L.M. van Meerbeeck
W.F. Zetteler

Over Ahrend

Koninklijke Ahrend NV is een internationale onderneming op het gebied van kantoorinrichting en kantoorartikelen. In Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Spanje en Tsjechië verkoopt Ahrend producten voor kantoorinrichting direct aan de zakelijke eindgebruiker. Buiten de kernlanden heeft Ahrend dealerorganisaties die worden ondersteund door eigen vestigingen in Barcelona, New York en Frankfurt. Kantoormeubilair wordt in eigen fabrieken ontwikkeld en gemaakt. Ahrend is tevens leverancier van kantoorartikelen en computer supplies in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Frankrijk. Via de European Office Supplies Alliance EOSA biedt Ahrend dekking in negentien Europese landen. Door commerciële samenwerking met de Amerikaanse kantoorartikelendistributeur Boise Office Solutions heeft Ahrend bovendien toegang tot de Verenigde Staten, Australië, Canada, Mexico en Nieuw-Zeeland. In Nederland en België biedt Ahrend diensten aan op het gebied van reprografie, drukwerk en documentmanagement voor de professionele markt.