Utrecht stad, 16.25 uur

Utrecht 25-03-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Winkeldiefstal
UTRECHT Op donderdagochtend is een 43-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal.

Omstreeks 11.00 uur ontvreemdde de vrouw verschillende kledingstukken in een winkel in het Godebaldkwartier. Een collega in burger zag de diefstal gebeuren en ging in de achtervolging. De op de hoogte gebrachte collegas hielden haar aan. De vrouw is ingesloten.

Ongeval met letsel
HAARZUILENS Op donderdagochtend heeft een ongeval plaatsgevonden op de Bochtdijk. Omstreeks 09.10 uur reed een automobilist uit Woerden (leeftijd onbekend) over de Bochtdijk waar hij in botsing kwam met een 69-jarige automobilist uit Maarssen. Beide bestuurders droegen geen gordel en de Woerdenaar is met een ambulance naar het Hofpoort ziekenhuis gebracht. De 69-jarige man bleef ongedeerd.

Inbreker aangehouden
UTRECHT In de nacht van woensdag op donderdag is een inbraak gepleegd in een winkel op de Hondsrug.

Verschillende producten werden ontvreemd, nadat de dader het raam had vernield. Volgens een getuige vertrok de dader op een fiets. De politie kon de 32-jarige man uit Utrecht aanhouden in het Beatrixpark, waarna hij is ingesloten. De politie heeft een onderzoek ingesteld of hij ook verantwoordelijk is voor soortgelijke inbraken in de afgelopen week.