Ingezonden persbericht


Persbericht

PR-activiteiten Buhrs naar Influx PR

Apeldoorn / Zaandam, 25 maart 2004 - Buhrs-Zaandam BV zal met ingang van 1 april de uitvoering en coördinatie van haar PR-activiteiten onderbrengen bij Influx PR. Het streven is om in nauwe samenwerking met het PR-bureau de Buhrs organisatie verder te professionaliseren en te positioneren in de markt. Buhrs is gespecialiseerd in oplossingen voor mailing en fulfillment en biedt een brede reeks kwaliteitssystemen op het gebied van onder meer verpakking en distributie voor drukkers en verzenders. Naast een geavanceerd productenpakket biedt de organisatie verschillende aanvullende diensten.

Buhrs-Zaandam BV, Vredeweg 7, postbus 92, 1500 EB Zaandam. Tel. 075 7990600, fax 075 7990640, e-mail info.zaandam@buhrs.com

Over Buhrs Mailing & Fulfillment Solutions
Buhrs is wereldleider in mailing- and fulfillmentoplossingen. Buhrs ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt folieverpakkingssystemen, couverteersystemen, Integrated Solutions, systemen voor de distributie van mediaproducten aan retailers, besturingssystemen en allerlei mobiele feederoplossingen. Buhrs systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, kranten, formulieren, direct mail producten, boeken, video's, CD's, en credit cards voor voor distributie.
Buhrs is partner voor postale organisaties, uitgevers, drukkers, binders, mailinghuizen, letter shops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, distributeurs van mediaproducten, fulfillmentbedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen. Buhrs heeft meer dan 3.500 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld. Elke week komen daar meerdere nieuwe installaties bij. Klanten vertrouwen op Buhrs voor betrouwbare, hoge-kwaliteitsystemen die de productiviteit en efficiëntie vergroten. De Buhrs Groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Productiemaatschappijen en verkoop- en servicekantoren van Buhrs zijn gevestigd in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Noorwegen, Japan, Maleisië, China en de Verenigde Staten. Meer dan 30 distributeurs vertegenwoordigen Buhrs in andere landen. Voor meer informatie over Buhrs: http://www.buhrs.com

Over Influx PR
Als PR- en persadviesbureau ondersteunt Influx PR organisaties bij het maximaliseren van hun business-to-business communicatie, waarbij PR en persrelaties ondersteunend zijn aan het verkoop- en marketingbeleid. Influx PR heeft uitgebreide expertise opgebouwd binnen de automatiserings- en ICT-sector, grafische industrie, post- en documentverwerkingsmarkt en retailbeveiliging. Kenmerkend voor het bureau zijn de pragmatische werkwijze, intensieve klantencontacten en langdurige relaties.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: prinflux@cs.com.