Ingezonden persbericht


Afdeling Marketing & Communicatie / Persvoorlichting

Persbericht

23 maart 2004

6bca6d.gif

Finale van het Hogeschool INHOLLAND popmuziekevenement in de Ma22o.

Hogeschool INHOLLAND presenteert donderdagavond 25 maart de concertfinale in MA22O, Amsterdam. Een vakjury (bestaande uit onder andere Frank van Idols en Antonie Kamerling) maken dan de INHOLLAND Popprijs 2004 bekend. De winnende popact krijgt een special en videoclip op THE BOX aangeboden!

Concerten INHOLLAND Popprijs 2004 in Nighttown en in MA22O

Woensdag 10 maart traden de zeven beste INHOLLAND popacts op in Nighttown Rotterdam. Het was een groot succes! Donderdag 25 maart treden dezelfde acts op in MA22O in Amsterdam om te strijden voor de titel Beste INHOLLAND Popact 2004 . Het concert begint om 19.30 uur. Om half elf komt de vakjury bij elkaar en zal direct daarna de winnaar van de INHOLLAND Popprijs 2004 bekend maken. De winnaar zal natuurlijk nog een maal optreden met het winnende nummer. Om 23.00 uur wordt de wekelijkse MA22O DISKO gecombineerd met de INHOLLAND Popprijs After Party .

Kaarten kunnen besteld worden via popprijs@inholland.nl of aan de deur worden gekocht. De toegangsprijs is maar 5 euro.

INHOLLAND POPPRIJS 2003

Vorig jaar was de eerste INHOLLAND Popprijs een groot succes. De winnaar van de popprijs: Hot Stuff, trad op met de nummers twee en drie, respectievelijk Eliza (o.a. demozangeres van Anouk) en Twosome op het INHOLLAND podium van KoninginneNach in Den Haag op. Er werd een verzamel CD uitgebracht met de 7 beste popacts.

INHOLLAND POPPRIJS 2004

Alle studenten van INHOLLAND konden zich weer als solo artiest of als band inschrijven voor de INHOLLAND Popprijs 2004. Voorwaarden voor inschrijving zijn dat minimaal de helft van de bandleden bij INHOLLAND studeert en dat het ingezonden nummer niet eerder officieel op CD is uitgebracht. Een studentenjury selecteerde de beste inzendingen.

///einde persbericht///

Noot voor de pers:

Voor aanvullende informatie en perskaarten kunt u contact opnemen met de redactie van Indruk Hogeschool INHOLLAND Diemen: Alan Bredenhorst 020-4891262 of Mariëtte Raap 020-4951014.