Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 25-03-2004 - Capelle Actueel

Prinses Juliana overleden In verband met het overlijden van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana op zaterdag 20 maart 2004 is in de Slotzaal van het gemeentehuis een condoléanceregister ingericht.

Ondergrondse afvalcontainers in t Zandrak Wethouder René Binnendijk heeft op vrijdag 19 maart de eerste ondergrondse afvalcontainer aan de Tjalk in t Zandrak geopend.

Capelle werkt aan..Voetbrug Palet De unit Realisatie heeft vervanging gepland voor de voetbrug nabij de Palet. Op maandag 29 maart 2004 starten de werkzaamheden.

Speciale commissie voor klachten over woonruimteverdeling Woningzoekenden in Capelle aan den IJssel met klachten over de verdeling van woonruimte kunnen terecht bij de Regionale Geschillencommissie Woonruimteverdeling Rijnmond.

Uit de collegevergadering van 23 maart 2004 Op dinsdag 23 maart 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Condoléanceregister H.K.H. Prinses Juliana Ter nagedachtenis van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana kunnen belangstellenden tot en met de dag van de begrafenis het condoléanceregister tekenen in de Slotzaal van het gemeentehuis.

Fascinatio vragenuur dinsdag 30 maart Op dinsdag 30 maart 2004 van 19.30 tot 20.30 uur houdt de gemeente een vragenuur voor de bewoners van de wijk Fascinatio.

Veertig monumenten voor Capelle Het college heeft een ontwerpbesluit genomen om 40 monumenten op een gemeentelijke monumentenlijst te zetten en drie beschermde dorpsgezichten te bepalen.

Capelle zoekt stembureauleden Op 10 juni 2004 zijn er Europese Verkiezingen. Dan wordt het Europees Parlement gekozen. In Capelle aan den IJssel zijn er die dag 32 stembureaus geopend.

Agendas raadscommissievergaderingen van 29 maart t/m 1 april Van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april 2004 komen de raadscommissies bij elkaar. De vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Bekendmaking 18 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, aanvragen invalideparkeerplaats en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 25 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 25 februari 2004 Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 3 maart 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Wet geluidhinder Verzoek vaststelling hogere grenswaarden ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan Middelwatering 2000

Bekendmaking 10 maart 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

Bekendmaking 17 maart 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Beschikking Artikel 8.23 Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 24 maart 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Kermisvergunning 2004
Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Capelle aan den IJssel, ieder voor zover bevoegd, maken bekend dat zij een vergunning hebben verleend voor het houden van een kermis in de periode van zaterdag 24 april tot en met vrijdag 30 april 2004 op het parkeerterrein gelegen achter het gemeentehuis aan de Lijstersingel.
---

info@capelle-ijssel.nl