Ingezonden persbericht

Nationale Management Competitie 2004

HEEFT Ú EEN WINNEND TEAM



AMSTERDAM, 20040325 -- In juni vindt de Nationale Management Competitie 2004 plaats, georganiseerd door MCC Nederland en Intermediair. Deze landelijke competitie is gebaseerd op een bedrijfssimulatie waarbij deelnemende teams de directie van een fictief bedrijf vormen. De inhoud van de competitie is gericht op het managen bij economische tegenwind.


De competitie is bestemd voor consultants, (aankomend) managers en management trainees uit iedere bedrijfstak. Vanuit een gelijke uitgangspositie formuleert elk team een strategie, volgt deze zo goed mogelijk om vervolgens hun concurrenten te slim af te zijn!

Meedoen aan de Nationale Management Competitie 2004 is een ervaring voor de ambitieuzen onder ons. Hersens worden op scherp gezet. Teambuilding staat centraal. En last but not least; u doet interessante contacten op met professionals die net als u maar één ding willen: WINNEN!

De competitie wordt live gespeeld op 2, 3 en 4 juni, gedurende één dag. Teams kiezen zelf hun dag naar voorkeur. De beste teams van de drie voorrondes gaan naar de finale, die live in Slot Zeist wordt gespeeld op 11 juni. Aan het einde van deze enerverende dag wordt de winnaar bekend gemaakt, die de titel "Nationaal Management Team 2004" mag dragen.

Bewijs dat uw team de beste is en doe mee:
Bent u overtuigd van de capaciteiten van uzelf en uw collega's. Vorm dan samen met hen een team.

Meer informatie over de Nationale Management Competitie 2004 vindt u op de website www.mcc.nl en op www.intermediair.nl.

Voor vragen kunt u MCC Nederland uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 020-4300102.




Ingezonden persbericht